Ουκρανία: Η πολεμική αεροπορία της χώρας κατέρριψε 20 drones στην διάρκεια της νύχτας

Must Read

Οι Ρωσικές επιθέσεις με drones ειδικά τις νυχτερινές ώρες στην επικράτεια της Ουκρανίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Κυβερνητικές πηγές έκαναν γνωστο πως κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, η ουκρανική αεροπορία κατάφερε να καταρρίψει 20 drones σε έξι περιοχές.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης του Τσερκάσι Ιχόρ Τάμπουρετς δήλωσε ότι οι δυνάμεις της αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν ένα drone στην περιοχή, που βρίσκεται στο κέντρο της Ουκρανίας, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Έξι drones καταρρίφθηκαν στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ, δήλωσε ο κυβερνήτης Σέρχιι Λίσακ. Οι νυχτερινές επιθέσεις στην περιοχή αυτή είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος και να προκληθούν ζημιές σε τέσσερις πολυκατοικίες και σε υποδομές.

Πληροφορίες αναφέρουν τέλος πως οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν νοσοκομείο στη βόρεια περιφέρεια Τσερνίχιβ με δυνάμεις του πυροβολικού κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This