Τουρκία: Μέλη της οικογένειας της άτυχης Ναρίν συγκαταλέγονται στους υπόπτους

Must Read

Δεν σταματούν οι έρευνες στην Τουρκία για τον εντοπισμό των ενόχων του βασανισμού και της δολοφονίας της 8χρονης Ναρίν. Στο δικαστικό μέγαρο του Ντιγιάμπακιρ έχουν οδηγηθεί 23 ύποπτοι.

Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι μέλη της οικογένειας της οκτάχρονης όπως ο θείος της, οι γονείς της και τα αδέλφια της.

Υπό κράτηση είναι και ο Νεβζάτ Μπ. ο οποίος ομολόγησε ότι έκρυψε η σορό της Ναρίν είχε λάβει υπόσχεση για ποσό 200.000 λιρών από το θείο για να μην μιλήσει.

Τουρκικά μέσα μεταδίδουν πως η Ναρίν «έπιασε» σε ακατάλληλο σκηνικό τη μητέρα και το θείο της ο οποίος είναι από τους πρώτους που συννεήφθησαν από τις Αρχές.

Η μικρή Ναρίν Γκιουράν είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και βρέθηκε νεκρή στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε ένα σάκο, με τα ρούχα που φορούσε όταν εθεάθη τελευταία φορά προτού εξαφανιστεί, καλυμμένη με πέτρες και κλαδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This