Ανελέητος διωγμός των Σέρβων του Κοσόβου – Σιωπή από την «πολιτισμένη» Δύση

Την ώρα που οι Αλβανοί του Κοσόβου συνεχίζουν να διώκουν τους Σέρβους - Η Δύση κάνει τα στραβά μάτια και προτιμάει να οδύρεται για την μοίρα των φασιστών του Ουκρανικού στρατού

Must Read

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη έξαρση της κρατικής καταστολής και της βίας κατά των Σέρβων από τις αρχές του Κοσόβου. Έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά διώξεων και στοχοποίησης Σέρβων στο Βόρειο Κόσοβο.

Η αλβανοκρατούμενη αστυνομία έχει προχωρήσει σε σωρεία συλλήψεων κατά Σέρβων, με ανυπόστατες κατηγορίες. Μεταξύ των συλληφθέντων από τις τοπικές αρχές είναι και δύο πολιτικοί εκπρόσωποι της σερβικής κοινότητας οι Aleksandar Arsenijević και Ivan Orlović.

Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου* Albin Kurti βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο βόρειο Κόσοβο, όπου επιβλέπει την έναρξη της κατασκευής μιας νέας αστυνομικής βάσης κοντά στον σερβικής πλειοψηφίας δήμο Leposavić. Οι εντάσεις κλιμακώνονται περαιτέρω στους δήμους με σερβική πλειοψηφία στο βορρά.

Η αλβανική κυβέρνηση του Κοσόβου έχει προχωρήσει σε ολέθριες καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την ανοχή της Δύσης. Πέραν των συλλήψεων, των πολιτικών και νομικών διώξεων και την συγκάλυψη της βίας που αντιμετωπίζουν οι σερβικές κοινότητες του δήθεν-κράτους, οι ντόπιες αρχές στερούν όλο και περισσότερα δικαιώματα από τους Σέρβους πολίτες και προχωρούν σε μία πολιτική εθνικής αφομοίωσης και βίαιης επιβολής της αλβανικής γλώσσας και του αλβανικού πολιτισμού.

Η Δύση φαίνεται να αγνοεί τα εγκλήματα των Αλβανών Κοσοβάρων, την ώρα που το Κόσοβο αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνεργασία με την Μοσάντ, η οποία επιστρετεύει ντόπιους μουσουλμάνους ως πράκτορες για να διειδύσουν σε χώρες του Ισλαμικού κόσμου. Η τεράστια υποκρισία της Δύσης συνιστά το Κόσοβο ένα ακόμα τμήμα του άξονα των οντοτήτων που χαίρουν της στήριξης κρατών όπως η ΗΠΑ και η Γερμανία την ώρα που διαπράττουν απάνθρωπα εγκλήματα, όπως αυτά του Ισραηλινού Στρατού στη Γάζα και των Νεο-ναζί Αζόφ στην Ουκρανία. Μάλιστα για την Δύση τέτοια εγκλήματα συνιστούν ύψιστες εκφάνσεις της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας».

Η Ελληνική κυβέρνηση με την σειρά της αγνοεί τους ιστορικούς δεσμούς της με ένα κράτος σύμμαχο όπως την Σερβία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κορυφαίο αυλοκόλακα των Ευρωπαίων και των Αμερικανών να επιδιώκει πιο στενούς δεσμούς με το Κόσοβο την ώρα που οι Αλβανοί εθνικιστές διώκουν και την Ελληνική μειονότητα και συνεχίζουν να έχουν όνειρα για μεγάλη Αλβανία που να συμπεριλαμβάνει και την Ήπειρο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This