Αφανίζονται οι Ουκρανοί στο Κουρσκ – Εκτάκτως στο Κίεβο ο Μπλίνκεν

Must Read

Μπαίνουμε στην τελική φάση του πολέμου με τις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία να δίνουν το πράσινο φως για χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ουκρανικές δυνάμεις που εισέβαλαν στο Κουρσκ, κυριολεκτικά αφανίζονται, καθώς σφυροκοπούνται ανελέητα ειδικά κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους σε ανοιχτό πεδίο, αλλά φαίνεται ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αποκόψει και κάθε δυνατότητα διαφυγής τους σε ουκρανικό έδαφος!

Ρωσικές πήγες κάνουν λόγο για χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται από την ουκρανική πλευρά, όπου όμως επικρατεί σιγή ασυρμάτου για τις επιχειρήσεις σε ρωσικό έδαφος.

Πριν από λίγο λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μπλίνκεν μαζί με τον Βρετανό ομόλογο του Λάμι, έφτασαν στο Κίεβο προφανώς για να συζητήσουν την άρση της απαγόρευσης των χτυπημάτων σε ρωσικό έδαφος με Αμερικανικά και βρετανικά όπλα αντίστοιχα.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών πρόκειται να συναντηθούν σήμερα με τον Ζελένσκι.

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με την τελευταία πράξη του δράματος. Η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότατη κλιμάκωση, καθώς χρήση δυτικών όπλων σε ρωσικό έδαφος ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στην Ρωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This