Καζακστάν: Διαστημόπλοιο μεταφέρει Ρώσους κοσμοναύτες και Αμερικανό αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν

Must Read

Ρωσικό διαστημόπλοιο Soyuz, που μεταφέρει Αμερικανό αστροναύτη και δύο Ρώσους κοσμοναύτες εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν, το απόγευμα, με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό(ISS).

Το διαστημόπλοιο Soyuz MS-26 που μεταφέρει τον Αμερικανό αστροναύτη της NASA Ντον Πετίτ και τους Ρώσους Αλεξέι Οβτσίχιν και Ιβάν Βάγκνερ, αναμένεται να φτάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σε λίγες ώρες. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν ζωντανά από την ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos έδειξαν ένα διαστημόπλοιο να απογειώνεται στον νυχτερινό ουρανό, πάνω από τη στέπα του Καζακστάν. «Η πτήση εξελίσσεται κανονικά», τόνισε ο σχολιαστής της ρωσικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This