Ψυχίατρος για Χάρις: Έχει το σύνδρομο του απατεώνα

Ποιες ενδείξεις εντόπισε στο debate

Must Read

Λιγότερο από δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήρθε αντιμέτωπος με τη νυν αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις σε ένα πολυαναμενόμενο ντιμπέιτ το βράδυ της Τρίτης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «είχε κάποια καλά σημεία» κατά τη διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ, ενώ η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις πέρασε το ντιμπέιτ «παρακάμπτοντας τα θέματα», δήλωσε στο Sputnik η πιστοποιημένη ψυχίατρος Dr. Carole Lieberman. Συνολικά, η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικά ανησυχητική» από την συγγραφέα μπεστ σέλερ που ζει στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Σημείωσε ότι η πρώην γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας Κάμαλα Χάρις είχε προετοιμαστεί για το ντιμπέιτ «περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της».

«Προκειμένου να κρύψει το σύνδρομο του απατεώνα, απομνημόνευσε ατάκες που ήλπιζε ότι θα εκτροχίαζαν τον Τραμπ. Το σύνδρομο του απατεώνα είναι όταν κάποιος γνωρίζει ότι δεν έχει τα προσόντα για τη θέση στην οποία βρίσκεται, οπότε αισθάνεται σαν απατεώνας. Η Κάμαλα δεν έχει τα προσόντα για να γίνει αντιπρόεδρος, πόσο μάλλον πρόεδρος. Πρέπει να γνωρίζει ότι ο Μπάιντεν την επέλεξε για αντιπρόεδρο επειδή είναι «έγχρωμη γυναίκα». Την επέλεξε για να πάρει ψήφους από αυτές τις δημογραφικές ομάδες, όχι επειδή ήταν η πιο κατάλληλη», σημείωσε η ειδήμων.

Όσο για τον Τραμπ, η ψυχίατρος είπε ότι «τον απασχολούσε υπερβολικά το γεγονός ότι δεν ήθελε να φανεί εκτός ελέγχου» αν έπεφτε στη παγίδα της Χάρις. Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η Δρ Λίμπερμαν εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ του Τραμπ και της Χάρις και ο πρώην πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία «να φέρει στο φως περισσότερα από τα σκοτεινά σχέδιά της Χάρις για την Αμερική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This