Παράλληλη υπόθεση για τον Πελικό στην Γαλλία: Είχε μιμητή και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Ο Ζαν Πιερ ομολόγησε την ενοχή του

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Γαλλία του Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος νάρκωνε και βίαζε επί 10 ἐτη μαζί με άλλους την συζυγό του, Ζιζέλ. Ο κατηγορούμενος είχε μιμητή, τον Ζαν Πιερ όπως αναφέρεται στα πρακτικά της δίκης, τον οποίο γνώρισε σε chat room. Μαζί βίαζαν τις συζύγους τους καθώς ήταν μαθητής του Ντομινίκ.

Ο Ζαν Πιερ έδινε στην γυναίκα του ναρκωτικές ουσίες και μετά την βίαζε. Πολλές φορές τα φάρμακα του τα έδινε ο Πελικό. Οι δυο τους νάρκωναν την Σίλια και την βίαζαν μαζί. Αυτό συνέβη 12 φορές από 2015 έως 2020. Ο Ζαν Πιερ ομολόγησε την ενοχή του.

«Πετάχτηκα στον ύπνο μου και είδα έναν άνδρα να στέκεται απέναντι από το παράθυρο με ένα φως που αναβόσβηνε και τον σύζυγό μου δίπλα μου. Δεν πρόλαβα να σηκωθώ προτού βγει ο άνδρας. Τρέχω πίσω του και ρωτάω τον σύζυγό μου τι συμβαίνει. Είπε ότι ήταν ένας φίλος και ήθελε να δει τα εσώρουχά μου. Ήμουν ντυμένη, δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει τι είχε συμβεί» κατέθεσε η Σίλια στο δικαστήριο.

«Είναι αδιανόητο να το έχει κάνει αυτό. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Μας κατέστρεψε. Περιμένω την αλήθεια, να πει ο ίδιος γιατί το έκανε. Τα πηγαίναμε καλά. Δεν υπήρχαν διαφωνίες. Δεν υπήρχε τίποτα. Είναι ακατανόητο» πρόσθεσε.

Ερευνάται εάν ο 63χρονος Ζαν Πιερ, πρώην οδηγός φορτηγού, ταξίδεψε στο Μαζάν για να βιάσει και την Ζιζέλ.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This