Παγκόσμιο σοκ από τους μαζικούς βιασμούς ανηλίκων στoυς ισλαμικούς παιδικούς ξενώνες της Μαλαισίας

Must Read

Οι αρχές της Μαλαισίας διέσωσαν 402 παιδιά και συνέλαβαν 171 υπόπτους μετά από έφοδο σε 20 ιδρύματα πρόνοιας που συνδέονται με ισλαμικό επιχειρηματικό όμιλο, στα οποία τα παιδιά υφίσταντο εκμετάλλευση και σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε ο επικεφαλής της εθνικής αστυνομίας.

Ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας Razarudin Husain δήλωσε ότι οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν μετά από έρευνες σχετικά με καταγγελίες για εγκατάλειψη παιδιών, αποκλίνουσες διδασκαλίες και σεξουαλικές επιθέσεις στα σπίτια, τα οποία διαχειρίζεται η Global Ikhwan Services and Business Holdings. 201 αγόρια και 201 κορίτσια, ηλικίας από 1 έως 17 ετών, διασώθηκαν από 18 σπίτια στην κεντρική πολιτεία Selangor και δύο στη νότια πολιτεία Negeri Sembilan, είπε. Μεταξύ των 171 υπόπτων – 66 άνδρες και 105 γυναίκες – περιλαμβάνονται θρησκευτικοί δάσκαλοι και επιστάτες, είπε.

Τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά όχι μόνο από τους φροντιστές, αλλά αναγκάζονταν επίσης να κάνουν το ίδιο μεταξύ τους στις εγκαταστάσεις, δήλωσε ο Razarudin σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου. «Σε όσους ήταν άρρωστοι δεν επιτρεπόταν να ζητήσουν ιατρική βοήθεια μέχρι η κατάστασή τους να γίνει κρίσιμη», είπε. Ορισμένα μικρά παιδιά είχαν επίσης καεί με καυτό κουτάλι όταν έκαναν λάθη και οι φροντιστές είχαν αγγίξει τα σώματα των παιδιών σαν να ήθελαν να κάνουν ιατρικό έλεγχο, είπε.

«Αυτά τα παιδιά έχουν βιώσει αφάνταστη φρίκη και θα χρειαστούν μακροχρόνια επαγγελματική ιατρική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη», δήλωσε ο Robert Gass, εκπρόσωπος της UNICEF στη Μαλαισία. «Η βλάβη που προκαλείται είναι σοβαρή και συχνά έχει δια βίου συνέπειες».

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα σπίτια διοικούνταν από ισλαμική επιχειρηματική οργάνωση με δεσμούς με απαγορευμένη αίρεση. Η Global Ikhwan Services and Business (GISB) συνδέεται με την Al-Arqam, μια ισλαμική αίρεση που απαγορεύτηκε από τις αρχές το 1994. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η GISB διαχειρίζεται διάφορες επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ και εστιατόρια, και δραστηριοποιείται σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα παιδιά θα στεγαστούν προσωρινά σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. H παιδεραστία είναι νόμιμη και προσφιλής στο ισλάμ, αφού και ο 50χρονος πια “προφήτης” παντρεύθηκε την … 6χρονη Αϊσά!! Και οι Οθωμανοί αγαπούσαν ιδιαίτερα τα αγοράκια, τα “γιουσουφάκια” τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This