Σβεν Γκόραν Έρικσον: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σουηδό προπονητή – Παρών και ο Μπέκαμ

Αποχαιρετούν τον Σκανδιναβό προπονητή

Must Read

Στην πόλη Τόρσμπι της Σουηδίας πραγματοποιείται η κηδεία του σπουδαίου προπονητή του ποδοσφαίρου, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Μεταξύ όσων δίνουν το παρών στην τελετή είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Ρόι Χόντζσον, όπως και ο Ντέιβιντ Ντέιν, πρώην ιδιοκτήτης της Άρσεναλ.

Περίπου 600 άτομα βρίσκονται στην εκκλησία Fryksände, για το τελευταίο «αντίο» στον Σουηδό προπονητή. Εκεί βρίσκεται και η στενή οικογένεια του Έρικσον, όπως η κόρη του Λίντα και ο γιος του Γιόχαν, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του παίζοντας ποδόσφαιρο πριν ασχοληθεί με το μάνατζμεντ. Ο 95χρονος πατέρας του, συνονόματος Σβεν, είναι παρών, όπως και η τελευταία του σύντροφος, Γιανίσεθ Αλκίντες, καθώς και ο αδερφός του Λάσε, με την σύζυγό του.

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν έπαιξε στο αερόφωνο εκκλησιαστικό όργανο το τραγούδι «Sailing», ενώ λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν στα σουηδικά τον αγγλικό ύμνο «Amazing Grace». Ακούστηκε, επίσης, ένα ποιήμα που είχε διαλέξει η οικογένεια, που προηγήθηκε της ερμηνείας του «Candle in the Wind» με παρόμοιους στίχους με εκείνους που ακούστηκαν στην κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μετά την τελετή, το φέρετρό θα οφηγηθεί κατά μήκος της διαδρομής των 700 μέτρων από την εκκλησία Fryksände μέχρι το κτήμα Kollsberg για την ταφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This