Γαλλία: H στιγμή της σύλληψης του Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε τη συγκλονιστική υπόθεση βιασμού της συζύγου του

Must Read

Η στιγμή της σύλληψης του Ντομινίκ Πελικό την ώρα που προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία κάτω από τη φούστα μιας ανυποψίαστης γυναίκας έμελλε να αποκαλύψει την αρρωστημένη δράση του και παράλληλα τη φρίκη που ζούσε επί χρόνια η 72χρονη σύζυγός του, Ζιζέλ.

Το 2020 ο 71χρονος, σήμερα, άνδρας, συλλαμβάνεται από τις Αρχές στη Γαλλία και το Paris Match αποκάλυψε το βίντεο ντοκουμέντο μετά τον εντοπισμό του να κάνει «upskirting» όπως ονομάζεται στη γλώσσα του διαδικτύου η προσπάθεια ορισμένων να φωτογραφίσουν κρυφά κάτω από γυναικείες φούστες.

Μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικές αρχές εξέτασαν το κινητό του τηλέφωνο και ήρθε στο φως η υπόθεση που έχει «παγώσει« ολόκληρη την Γαλλία αλλά και τον κόσμο και αφορά τους πολλαπλούς βιασμούς της 72χρονης Ζιζέλ Πελικό από τον σύζυγο της, Ντομινίκ και τουλάχιστον άλλους 100 άνδρες.

Το χρονικό της φρίκης

Το «τέρας της Αβινιόν», όπως αποκαλούν πλέον τον Ντομινίκ Πελικό τα ΜΜΕ, επί χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του και ύστερα τη βίαζε είτε ο ίδιος είτε άγνωστοι τους οποίους προσκαλούσε να ασελγήσουν σε βάρος της – ανυποψίαστης – Ζιζέλ.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για τον 71χρονο συνταξιούχο. Εκτός του ότι νάρκωνε τη σύζυγό του και «ψάρευε» με κάθε μέσο άνδρες για να τη βιάζουν, ο ίδιος ήταν παρών στους πολλαπλούς βιασμούς βιντεοσκοπώντας και τραβώντας φωτογραφίες.

Τον Νοέμβριο του 2020 όταν η Αστυνομία έδειξε για πρώτη φορά στη Ζιζέλ τις εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα την ίδια «ο κόσμος μου κατέρρευσε» όπως είπε χαρακτηριστικά προσθένοντας πως οι Αρχές της έσωσαν τη ζωή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της 72χρονης Ζιζέλ βρίσκεται η κόρη που έχει αποκτήσει με τον δράστη, Καρολίν Νταριάν. Κατά την κατάθεσή της στην πολύκροτη δίκη είπε πως η 2α Νοεμβρίου του 2020 ήταν η μέρα που ο κόσμος της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελικό έθετε αυστηρούς περιορισμούς σε όλους τους… ενδιαφερόμενους από τους οποίους ζητούσε να μην καπνίζουν, να μην φορούν άρωμα, να έχουν τακτοποιημένα και κομμένα νύχια και να κάνουν ένα μπάνιο με ζεστό νερό, πριν βιάσουν το θύμα, έτσι ώστε να μην ξυπνήσει.

Κατά τη διάρκεια των βιασμών ο 71χρονος τους κινηματογραφούσε και ενθάρρυνε τους άλλους άνδρες να χρησιμοποιούν εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς απέναντί της, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Αναβλήθηκε η δίκη

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη του Ντομινίκ Πελικό στο δικαστήριο της Αβινιόν με τη Ζιζέλ Πελικό να είναι παρούσα από την πρώτη στιγμή. Εκτός από τον 71χρονο συνταξιούχο στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται και 51 εκ των συνολικά 72 βιαστών της 72χρονης πρώην συζύγου του κατηγορουμένου. Η δίκη επρόκειτο να διαρκέσει τέσσερις μήνες, ωστόσο διακόπηκε μέχρι το πρωί της Δευτέρας, εν αναμονή της ανάρρωσης του Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Ο «μαθητής» του Πελικό

Και σαν να μην έφταναν οι βιασμοί της Ζιζέλ ο Πελικό είχε μιμητή, τον Ζαν Πιερ όπως αναφέρεται στα πρακτικά της δίκης, τον οποίο γνώρισε σε chat room και μαζί βίαζαν τις συζύγους τους καθώς όπως έγινε γνωστό ήταν «μαθητής» του 71χρονου κατηγορούμενου.

Ο μιμητής Ζαν Πιερ – ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του – έδινε στην γυναίκα του ναρκωτικές ουσίες και μετά την βίαζε. Πολλές φορές μάλιστα τα φάρμακα του τα έδινε ο Πελικό. Η άτυχη γυναίκα αρκετές φορές έπεφτε θύμα και των δύο καθώς την βίαζαν μαζί από το 2015 έως το 2020.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This