Μπορέλ: Δικτατορία η κυβέρνηση Μαδούρο

Must Read

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ χαρακτήρισε “δικτατορία” την κυβέρνηση του προέδρου της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδόθηκε σήμερα στην Ισπανία.

Ο Μπορέλ τόνισε για ακόμα μια φορά πως “στην Βενεζουέλα, περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι συνελήφθησαν αυθαίρετα μετά τις εκλογές. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Πολιτικά κόμματα υπόκεινται σε χιλιάδες περιορισμούς στις δραστηριότητές τους”.

Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποφάσισε την Πέμπτη την ανάκληση της πρέσβειρας της στην Ισπανία για διαβουλεύσεις ώρες μετά τη συνάντηση του ισπανού πρωθυπουργού, του Πέδρο Σάντσεθ, με τον Γκονσάλες Ουρούτια, στον οποίο παραχωρήθηκε πολιτικό άσυλο από τη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τό γουσοφακι τών Αμερικανών ο διευθαρμενος , και πολύ χαμηλού επιπέδου Μπορέλ (. άλλωστε για αυτό τον έβαλαν σέ αυτήν τήν θέση ) κάνει τό μεγάφωνο τών Αμερικανών για νά κάνει πάλι όλο το σκυλολοι τίς απόπειρες εναντίον ενός προέδρου που δεν τους προσκύνησε. Αυτό τό ανθρωπάκι είναι επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας και περιμένουν οι Ευρωπαίοι , χωρίς νά επεμβαίνει κανείς νά γλιτώσουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This