Προβοκάτσια για να σύρει την Δύση σε πόλεμο με την Ρωσία ετοιμάζει το Κίεβο – Δεν διστάζει να θυσιάσει και μικρά παιδιά για να σώσει το τομάρι του ο αιμοσταγής Ζελένσκι

Το Κίεβο αντιγράφει τις τακτικές που εφάρμοσαν οι ΗΠΑ στην Συρία και οδήγησαν την Μ.Ανατολή στην πλήρη καταστροφή

Must Read

Η Ουκρανία σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια σκηνοθετημένη “ρωσική” πυραυλική επίθεση σε μια μονάδα φροντίδας παιδιών σε ελεγχόμενο νοσοκομείο ή νηπιαγωγείο που βρίσκεται σε έδαφος που ελέγχεται από το Κίεβο. Αυτό ανέφερε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

Η ηγεσία της Ουκρανίας ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, να δικαιολογήσει την άρση των περιορισμών από τη Δύση στη χρήση πυραύλων βαθιά στη Ρωσία και να προσελκύσει υποστήριξη από χώρες του Παγκόσμιου Νότου, σημειώνει το τμήμα. Ταυτόχρονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την πρόκληση για να αυξήσουν την πίεση στο Ιράν και τη ΛΔΚ.

Η Ουκρανική κυβέρνηση βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση με τις υποδομές της χώρας να καταρρέουν και το μέτωπο να βρίσκεται σε όλο χειρότερη κατάσταση μετά την μπλόφα του Ζελένσκι στο Κουρσκ. Για να βελτιώσει την θέση του απέναντι στα καταρρακωμένα ουκρανικά στρατεύματα και τις ηγεσίες της Δύσης που είναι όλο και πιο κοντά στο να τραβήξουν την πρίζα στο ουκρανικό «πείραμα» ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να θυσιάσει μικρά παιδιά και αρρώστους. Μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να κλιμακώσει την ένταση σε νέο επίπεδο και να σπείρει τον όλεθρο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα αν αποτελέσει πρόφαση για την είσοδο του ΝΑΤΟ στον καταστροφικό πόλεμο του Ζελένσκι και της νεο-ναζί συμμορίας του.

Οι τακτικές του Κίεβου γίνονται κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση των τακτικών που εφάρμοσε ο σκοτεινός βραχίωνας της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στη Συρία, όπου υπήρξαν παρόμοιες προβοκατόρικες σκηνοθετημένες επιθέσεις κατά αμάχων – δήθεν από την κυβέρνηση Άσαντ- με στόχο να νομιμοποιηθεί η ανατροπή της Κυβέρνησης της χώρας και η αντικατάσταση της από φιλο-αμερικανικές μαριονέτες. Βέβαια σε εκείνη την περίπτωση οι Αμερικανοί έφαγαν τα μούτρα τους και ο Άσαντ κάνει πλέον απόλυτο κουμάντο στη Συρία ενώ οι ΗΠΑ δέχονται την μία ήττα μετά την άλλη σε διεθνές επίπεδο μετά το νέο φιάσκο στο Αφγανιστάν.

Μένει να φανεί αν ο Ζελένσκι και οι ΗΠΑ θα ξαναφάνε τα μούτρα τους, αλλά όλοι οι νοήμονες άνθρωποι γνωρίζουν ήδη την απάντηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This