Μασκ: «Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν παρά γεννήθηκαν στην Ελλάδα»

Η ανάρτηση που αναδημοσίευσε ο Μασκ αναφέρει τα εξής στοιχεία για την Ελλάδα

Must Read

Ο μεγιστάνας ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, Ίλον Μασκ για άλλη μια φορά ασχολήθηκε με το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα.




 

«Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν παρά γεννήθηκαν στην Ελλάδα», έγραψε, σχολιάζοντας στατιστικά από το 2022 και την ανάρτηση ενός χρήστη που παρουσιάζει κρίσιμους αριθμούς για την πληθυσμιακή μας κρίση.

Η ανάρτηση που αναδημοσίευσε ο Μασκ αναφέρει τα εξής στοιχεία για την Ελλάδα:

«Νέα στοιχεία προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί απότομα έως και 25% έως το 2070, πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο της ΕΕ που είναι 4%. Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τις 140.000.

Οι οικονομικές προκλήσεις, οι χαμηλοί μισθοί και η υψηλή ανεργία έχουν οδηγήσει πολλούς νέους Έλληνες στο εξωτερικό, επιδεινώνοντας την κρίση. Το ποσοστό γονιμότητας στην Ελλάδα είναι πλέον μόλις 1,32 γεννήσεις ανά γυναίκα, οδηγώντας σε γήρανση του πληθυσμού. Η κυβέρνηση έχει εισαγάγει φορολογικά κίνητρα και μέτρα στήριξης της οικογένειας για την καταπολέμηση της τάσης, με τους αξιωματούχους να την αποκαλούν τη «μεγαλύτερη απειλή» του έθνους».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αυτή είναι η γενοκτονία των Ελλήνων όπως και το μοντέρνο παιδομάζωμα κατά διαταγές της μεγάλης πύλης !!!!!
    Τότε ήταν οι Τούρκοι σήμερα οι γαλλογερμανοι ,τα εργαλεία εξόντωσης τα ίδια διατήρηση της πληθυσμιακής και οικονομικής καχεξίας των υποδούλων μέχρι την πλήρη εξαφάνιση των!!!
    Συνεργοί του όπως τοτε έτσι και σήμερα οι κοτσαμπάσηδες της κάθε εποχής, κουλές, αλεκσιδες σαπιανδρεοι, καραφουστανληδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This