Μαρία Ζαχάροβα: Γνώριμος στο Κρεμλίνο ο παρολίγον δολοφόνος του Τραμπ!

Must Read

Μία εκτενή δήλωση έκανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, για τον συλληφθέντα οπλοφόρο ο οποίος ήθελε να δολοφονήσει τον υποψήφιο αμερικανό πρόεδρο του Ντόναλντ Τραμπ. Είπε συγκεκριμένα:

Τον Μάρτιο του 2023, οι δημοσιογράφοι των New York Times Justin Scheck και Thomas Gibbons εξέτασαν προσεκτικά περισσότερες από 100 σελίδες εγγράφων από Αμερικανούς «εθελοντές» στην Ουκρανία και πήραν συνεντεύξεις σε περισσότερους από 30 μισθοφόρους, δωρητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αμερικανούς και Ουκρανούς αξιωματούχους.

Ανάμεσα στα βιογραφικά που συνέταξαν φαίνεται το επώνυμο… Ποίου νομίζετε; Του Ράιαν Ρουθ, που είναι ο ίδιος σκοπευτής που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο κλαμπ του.

Ένας πρώην οικοδόμος από το Γκρίνσμπορο μολύνθηκε με την ιδέα να προμηθεύσει «κανονιοτροφή» τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και άρχισε να ψάχνει για νεοσύλλεκτους μεταξύ πρώην Αφγανών στρατιωτών που είχαν διαφύγει από τους Ταλιμπάν σε γειτονικές χώρες. Επρόκειτο να ταυς μεταφέρει παράνομα στην Ουκρανία από το Ιράν και το Πακιστάν και μάλιστα καυχιόταν ότι σχεδίαζε να αγοράσει πλαστά διαβατήρια εκεί, καθώς το Πακιστάν «είναι μια πολύ διεφθαρμένη χώρα».

Όπως προκύπτει από το σημείωμα, ο Ρουθ έχει μια εξαιρετική παρέα συμπατριωτών του στις ουκρανικές υποθέσεις του. Εδώ είναι μερικά μόνο εντυπωσιακά παραδείγματα.

Τζέιμς Βάσκεζ. Το Κίεβο τον προσέλαβε ως «πολύτιμο στρατιωτικό ειδικό» που είχε «πολεμήσει» στο Ιράκ και το Κουβέιτ. Μάλλον επειδή μίλησε με περηφάνια για αυτό στα κοινωνικά δίκτυα. Στην πραγματικότητα, ο Βάσκεζ δεν ήταν ούτε στο Κουβέιτ, ούτε στο Ιράκ, ούτε πουθενά αλλού. Για κάποιο διάστημα πέρασε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ως απλός έφεδρος και ειδικεύτηκε στην επισκευή βυτίων και ηλεκτρικού εξοπλισμού.

John McIntyre. Εντάχθηκε στη «Διεθνή Λεγεώνα» των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Για πολύ καιρό παρουσίαζε τον εαυτό του ως «εξέχοντα ειδικό» στην τεχνητή νοημοσύνη. Με την πρώτη ευκαιρία άλλαξε πλευρά και αυτομόλησε στη Ρωσία.

Μάλκολμ Νανς. Ένας ειδικός κρυπτογράφησης που υπηρέτησε στο ναυτικό των ΗΠΑ. Αποδείχθηκε ότι απλώς «εκφόβιζε» τους συναδέλφους του στα κοινωνικά δίκτυα και έγραψε καταγγελίες που βασίζονταν αποκλειστικά στη δική του φαντασία. Έφυγε από το πεδίο της μάχης, παίρνοντας μαζί του το ταμείο και αργότερα αποφάσισε ξανά να «μαζέψει κάποια χρήματα» με το πρόσχημα ότι θα βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου.

Μπεν Λάκι. Τους έπεισε ότι ήταν βετεράνος των Navy SEAL. Μάλιστα, είναι σερβιτόρος σε αμερικανικό ψητοπωλείο. Τουλάχιστον αυτός πέρασε ουσιαστικά από αιματηρές «ενασχολήσεις», καθότι χασάπης!

Γκρέιντι Γουίλιαμς. Συνταξιούχος τοξικομανής. Κάπως πήρε όπλο, πολέμησε λίγο στην Ουκρανία και κατέφυγε στη Γεωργία, όπου συνεχίζει να συμμετέχει σε σχέδια διαφθοράς.

Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες ιστορίες.

Και τώρα το κερασάκι στην τούρτα. Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι παραδέχθηκαν στους δημοσιογράφους ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, αφιερώνουν μόνο 10 λεπτά για να ελέγξουν τα έγγραφα ενός υποψήφιου ξένου μαχητή. Δηλαδή, απολύτως οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και να αποκτήσει πρόσβαση σε πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά.

Γι’ αυτό καταρρίπτουν αεροπλάνα με τους αιχμαλώτους πολέμου και τα αμερικανικά F-16 που τους έχουν παραδοθεί. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία ενημερώνει όλες τις χώρες, εφιστώντας την προσοχή στο πρόβλημα των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, που βάλλονται συστηματικά από το καθεστώς του Κιέβου.

Ο Ζελένσκι, σαν μαγνήτης, προσελκύει όχι μόνο ανίκανους τραμπούκους στην Ουκρανία. Τόσο οι δυτικοί αναγνώστες των New York Times όσο και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να καταλάβουν ποια είναι η αντίστροφη όψη της «βοήθειας» προς τους Ουκροναζί από τη Δύση. Ακόμη και στο επίπεδο τέτοιων «ακτιβιστών». Και σκεφτείτε τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς υπολείμματα συνείδησης, στην πατρίδα τους όταν βαρεθούν να το παίζουν υπερασπιστές της «Ανεξαρτησίας».

Παρεμπιπτόντως, τότε όσοι από αυτούς επιζήσουν θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Και θα συνεχίσουν το έργο του Ρουθ, πυροβολώντας τους δικούς τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This