Απόπειρα κατά Τράμπ: Ο ένοπλος φέρεται να παραμόνευε για ώρες στο κλαμπ στη Φλόριντα πριν από την επίθεση

Πολλά τα ερωτήματα για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τράμπ, πως γνώριζε ό ένοπλος πως ο πρώην πρόεδρος θα έπαιζε γκολφ τη συγκεκριμένη ημέρα αφου δεν ήταν προγραμματισμέςο

Must Read

Για 12 ώρες ανέμενε ο ένοπλος την κατάλληλα στιγμή για να δράσει. Είχε ζέστη και συννεφιά το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Τραμπ και ο καλός του φίλος, ο εργολάβος ακινήτων Στιβ Γουίτκοφ, έφτασαν στο γήπεδο του Trump International Golf Club στο West Palm Beach.

Ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν στον πέμπτο διάδρομο, μια περιοχή που γειτνιάζει με πολυσύχναστους δρόμους κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach, όταν ένα μέλος της ομάδας προστασίας του εντόπισε μια καραμπίνα να ξεπροβάλλει μέσα από τις φυλλωσιές στην έκτη τρύπα, σύμφωνα με το BBC.

Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας είχε αντιδράσει άμεσα και είχε ανοίξει πυρ προς την κατεύθυνση του υπόπτου, ο οποίος βρισκόταν περίπου 300-500 μέτρα μακριά και δεν είχε σαφή οπτική επαφή με τον Τραμπ, δήλωσαν οι ομοσπονδιακοί ερευνητές.

Ο ύποπτος ήταν εξοπλισμένος με δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μια μαύρη πλαστική σακούλα με τρόφιμα, ένα ημιαυτόματο τουφέκι τύπου SKS -ένα όπλο με βεληνεκές σχεδόν 440 μέτρων- και μια διόπτρα για μεγέθυνση του φακού του.

Η αποτυχημένη απόπειρα προκάλεσε πολλά ερωτήματα στους γείτονες του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς. Γνώριζε ο ύποπτος ότι ο πρώην πρόεδρος θα ερχόταν για να παίξει γκολφ ή ήταν εικασία; Πώς μπόρεσε να μείνει απαρατήρητος για τόση ώρα, κρυμμένος στους θάμνους με μια καραμπίνα;

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This