Τέσσερις νεκροί από τις πυρκαγιές στην Πορτογαλία

Οι πύρινες γλώσσες καταπίνουν τα πάντα στο περασμά τους

Must Read

Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα στις πυρκαγιές που μαίνονται στην  Πορτογαλία και περισσότεροι από 40 έχουν τραυματιστεί. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 48 ενεργές πυρκαγιάς στην ηπειρωτική Πορτογαλία για την κατάσβεση των οποίων έχουν κινητοποιηθεί 5.000 πυροσβέστες.

Μόνο στο Αβέιρο, οι φλόγες έχουν κάψει περισσότερα από 100.000 στρέμματα δάσους και θαμνώδους βλάστησης τις τελευταίες δύο ημέρες, δήλωσαν αξιωματούχοι, περίπου την ίδια έκταση που αναλώθηκε από τις πυρκαγιές μέχρι το τέλος Αυγούστου σε όλη τη χώρα.

Οι αρχές έχουν κλείσει αρκετούς αυτοκινητόδρομους περιλαμβανομένου ενός τμήματος του κύριου αυτοκινητόδρομου που ενώνει τη Λισαβόνα με το Πόρτο, και ανέστειλε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις σε δύο σιδηροδρομικές γραμμές στη βόρεια Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This