Επάλληλες εκρήξεις σε πολυώροφο κτήριο στο Παρίσι

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνον υλικές ζημίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη για ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε πολυώροφο κτήριο στο 13ο δημοτικό διαμέρισμα στο Παρίσι. Το περιστατικό στην γαλλική πρωτεύουσα φέρεται να προκλήθηκε από φιάλες υγραερίου στην ταράτσα της 6ώροφης πολυκατοικίας. Σύμφωνα με την γαλλική Αστυνομία, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνον υλικές ζημίες.

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ για λόγους ασφαλείας διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια του Τραμ και του Μετρό στην περιοχή Πορτ ντ’ Ιβρί.

Βίντεο σε γαλλικά ΜΜΕ καταγράφουν την στιγμή των εκρήξεων που συγκλόνισαν την παριζιάνικη συνοικία και έγιναν αισθητές σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This