Μάικλ Τζόρνταν: Βρήκε αγοραστή για την -αξίας 15 εκατ. δολαρίων- έπαυλή του στο Σικάγο έπειτα από 12 χρόνια

Πληροφορίες για το ποιος ή ποια είναι ο νέος ιδιοκτητής/ιδιοκτήτρια, δεν έχουν γίνει γνωστές

Must Read

Μετά από 12 χρόνια βρέθηκε ο αγοραστής για την έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν στο Σικάγο. Σύμφωνα με την μεσίτρια, Κάθριν Μάλκιν, η διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων για την πώληση του ακινήτου, που βρίσκεται στο Highland Park, ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, πληροφορίες για το ποιος ή ποια είναι ο νέος ιδιοκτητής/ιδιοκτήτρια, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο Τζόρνταν είχε αγοράσει την έπαυλη (ή μάλλον μία από τις επαύλεις του) έκτασης 56.000 τετραγωνικών μέτρων το 1995 και την… έβγαλε στο σφυρί το 2012. Η αρχική τιμή πώλησής της είχε οριστεί στα 29 εκατομμύρια δολάρια, αλλά από το 2015 έπεσε στα 14.855.000. Το ποσό κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν βέβαια, αφού αν προσθέσει κανείς τα ψηφία θα προκύψει το νούμερο 23, το νούμερο με το οποίο καθιερώθηκε ο Air και το νούμερο συνάμα που υπάρχει στην καγκελόπορτα της εισόδου της βίλας!

Η υπερλούξ έπαυλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 9 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, μία κυκλική πισίνα, αίθουσα μπιλιάρδου, αλλά και ιδιωτικό κινηματογράφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This