Ο Ίλον Μασκ αποθεώνει τον Ματέο Σαλβίνι για τα 6 χρόνια φυλακή!

«Η υπεράσπιση της Ιταλίας δεν είναι έγκλημα και δεν θα τα παρατήσω, ούτε τώρα ούτε ποτέ» διαμηνύει ο Σαλβίνι

Must Read

Oι εισαγγελείς του Παλέρμο της Σικελίας ζήτησαν την καταδίκη σε έξι χρόνια φυλάκισης για τον Ματέο Σαλβίνι, γραμματέα της Λέγκα, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μελόνι και υπουργό Μεταφορών.

Η δικαστική υπόθεση αφορά τον Αύγουστου του 2019, όταν ο Σαλβίνι ήταν υπουργός Εσωτερικών και αποφάσισε να μην επιτρέψει την αποβίβαση στην Κάτω Ιταλία 147 μεταναστών και προσφύγων που είχαν διασωθεί από το πλοίο της ισπανικής ΜΚΟ Open Arms.

Στο πλευρό του Ματέο Σαλβίνι τάχθηκε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι  εκφράζοντας την αλληλεγγύη της.

Όπως τόνισε η Μελόνι: «Είναι αδιανόητο, ένας υπουργός της αβασίλευτης δημοκρατίας μας να κινδυνεύει να καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξης επειδή έκανε τη δουλειά του, υπερασπιζόμενος τα σύνορα του έθνους, έτσι όπως ζήτησαν οι πολίτες με την ψήφο τους. Το να μετατρέπεται σε αδίκημα η υποχρέωση να προστατεύεις τα σύνορα της Ιταλίας από την παράνομη μετανάστευση, δημιουργεί ένα σοβαρότατο προηγούμενο. Εκφράζω την πλήρη μου αλληλεγγύη στον Σαλβίνι».

Ο ίδιος ο Σαλβίνι δήλωσε πως «οι Ιταλοί έχουν ξεκάθαρες ιδέες: η διακοπή της παράνομης μετανάστευσης για την υπεράσπιση της Ιταλίας είναι καθήκον».

Στο πλευρό του όμως στέκεται και ο Ίλον Μασκ, που σε βίντεο όπου ο Σαλβίνι αναφέρει πως «6 χρόνια φυλάκιση για μπλοκάρισμα των αποβιβάσεων και υπεράσπιση της Ιταλίας και των Ιταλών; Τρέλα. Η υπεράσπιση της Ιταλίας δεν είναι έγκλημα και δεν θα τα παρατήσω, ούτε τώρα ούτε ποτέ», όχι μόνο έσπευσε να το κοινοποιήσει αλλά του έδωσε και ένα μεγάλο «μπράβο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This