Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς στα γραφεία εταιρείας στην Μόσχα

«Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί

Must Read

Τουλάχιστον 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 7 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 2 αστυνομικοί, την Τετάρτη σε ανταλλαγή πυρών στα κεντρικά γραφεία της ρωσικής εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Wildberries, στην Μόσχα.

«Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και δύο μέλη των δυνάμεων της τάξης που πήγαν στο σημείο για να βάλουν τέλος σε παράνομες δραστηριότητες» ανέφεραν οι ερυενητές του περιστατικού.

Δύο άνθρωποι «υπέκυψαν στα τραύματά τους» πρόσθεσαν επιβεβαιώνοντας τον απολογισμό που είχαν μεταδώσει τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η συμπλοκή δείχνει να ήταν η κλιμάκωση διαφωνίας του ζεύγους των ιδρυτών της εταιρείας για το μέλλον της. Το αματηρό συμβάν έλαβε χώρα περίπου δύο μήνες αφότου η Wildberries συγχωνεύτηκε με άλλη εταιρεία, μια συμφωνία που επετεύχθη υπό την επίβλεψη του Κρεμλίνου.

Η ιδρυτής και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, Τατιάνα Μπακαλτσούκ, και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Βλαντισλάβ, ο οποίος κατέχει ένα μικρό μερίδιο, αλληλοκατηγορούνται για το επεισόδιο.

Η Τατιάνα υποστηρίζει ότι ο Βλαντισλάβ και ομάδα ενόπλων επιχείρησαν να εισέλθουν διά της βίας στα γραφεία ενώ εκείνος δηλώνει ότι πήγε για να συζητήσουν και οι φρουροί άνοιξαν πυρ εναντίον του ίδιου και των συνοδών του.

Ο ένας από τους νεκρούς ήταν φύλακας ασφαλείας στα γραφεία της Wildberries.

Δείτε τα βίντεο

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This