Νέος… Πελικό στην Γαλλία – 46χρονος νάρκωνε και θώπευε την σύζυγό του

«Δεν ήλεγχα τίποτε στο σπίτι, εκείνη την στιγμή είχα την εντύπωση ότι ήλεγχα κάτι»

Must Read

Μια ακόμη δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Γαλλία, που θυμίζει εν πολλοίς εκείνη με θύμα την Ζιζέλ Πελικό. Άνδρας, ηλικίας 46 ετών, οδηγήθηκε την Τετάρτη στο εφετείο της Τουλούζης για σεξουαλική επίθεση στην σύζυγό του αφότου την νάρκωνε. 

Ο 46χρονος κατηγορείται ότι θώπευε την γυναίκα κατά το διάστημα μεταξύ 2019-2022 ενώ προηγουμένως της είχε χορηγήσει Zolpidem, ισχυρό υπνωτικό, και βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τον περασμένο Ιούνιο σε φυλάκιση 4 ετών για «σεξουαλική επίθεση με την εισαγωγή μιας ουσίας στο θύμα» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» μέσω εγγραφής εικόνων.

«Ο πελάτης μου είναι ένα πρόσωπο που υπήρξε θύμα για χρόνια σωματικής και ψυχολογικής βίας εκ μέρους της ίδιας της συζύγου του» δήλωσε πριν από την ακροαματική διαδικασία η δικηγόρος του, διευκρινίζοντας στο AFP ότι η γυναίκα «έχει παραδεχθεί ότι τον χτυπούσε».

Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο 46χρονος υποστήριξε ότι «αρχικά» παρήγγειλε τα υπνωτικά για να «είναι ήρεμος» στο σπίτι. Κατόπιν, παραδέχθηκε ότι έγδυνε και θώπευε την κοιμισμένη σύζυγό του. «Δεν ήλεγχα τίποτε στο σπίτι, εκείνη την στιγμή είχα την εντύπωση ότι ήλεγχα κάτι» υποστήριξε.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, πέραν του κοινού σημείου της χημικής υποβολής, η υπόθεση του πελάτη της δεν μπορεί να συγκριθεί με την υπόθεση βιασμών του Μαζάν, όπου ο Ντομινίκ Πελικό κατηγορείται ότι νάρκωνε την σύζυγό του, Ζιζέλ, με αγχολυτικά και στην συνέχεια την βίαζε μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες.

Τα φρικώδη γεγονότα αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο δίκης του 46χρονου για άλλη υπόθεση, τον βιασμό ιερόδουλης, για τον οποίο τιμωρήθηκε με φυλάκιση 3 ετών.

Η σύζυγος του κατηγορουμένου έκανε λόγο για αδιαθεσίες, βρήκε ίχνη για συνταγές υπνωτικών χαπιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του άνδρα της και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του την άνοιξη 2023.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This