Άρσεναλ: Συνελήφθη πρώην παίκτης της για εισαγωγή ναρκωτικών, αξίας 600.000 λιρών!

Μέγα σκάνδαλο

Must Read

Είδηση-σοκ στη Βρετανία. Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Τζέι Εμανουέλ-Τόμας, συνελήφθη στη Σκωτία ως ύποπτος για -φερόμενη- απόπειρα εισαγωγής κάνναβης αξίας 600.000 λιρών από Ταϊλάνδη μεριά, μέσω του αεροδρομίου Στάνστεντ.

Ο 33χρονος συνελήφθη από αξιωματικούς της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA) σε επιχείρηση, που υποστηρίζεται από την αστυνομία της Σκωτίας. Κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών Β’ κατηγορίας και αυτό ήρθε μετά το γεγονός ότι οι Συνοριακές Δυνάμεις στο αεροδρόμιο ανακάλυψαν 60 κιλά κάνναβης μέσα σε δύο βαλίτσες, που είχαν φτάσει από την Μπανγκόκ στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Τόμας μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο Κάρλαϊλ για ανάκριση και εκεί τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Παράλληλα, έχουν συλληφθεί και δύο γυναίκες που κατηγορούνται. Εμφανίστηκαν ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Chelmsford και αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση πριν από την επόμενη εμφάνισή τους στο Chelmsford Crown Court την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This