Τρόμος στον τουρκικό στρατό: Επανεξετάζονται τα μέτρα ασφαλείας μετά τις εκρήξεις στους βομβητές της Χεζμπολάχ

Πηγές του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις ανησυχίες

Must Read

Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εξετάζουν εκ νέου τα μέτρα ασφαλείας, μετά τις επάλληλες εκρήξεις βομβητών και ασυρμάτων μελών της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Ο τουρκικός στρατός έχει θορυβηθεί από την συντονισμένη επίθεση του Ισραήλ με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, δεδομένης της εχθρικής στάσης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέναντι στον Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Πηγές του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας προσπάθησαν την Πέμπτη να διασκεδάσουν τις ανησυχίες διαβεβαιώνοντας ότι ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί μόνον εγχώρια συστήματα επικοινωνίας και λογισμικό στις επικοινωνίες.

«Σε περίπτωση οποιασδήποτε εμπλοκής τρίτου μέρους στην διαδικασία παραγωγής, έχουμε πρόσθετους λεπτομερείς μηχανισμούς ελέγχου στην διαδικασία προμήθειας και παραγωγής» τόνιζαν στα ΜΜΕ της χώρας.

«Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν γίνει πολύ ισχυρότερες τα τελευταία χρόνια με την υποστήριξη των Τούρκων μηχανικών στους τομείς των επικοινωνιών, των πληροφοριακών συστημάτων, του ηλεκτρονικού πολέμου και του κυβερνοχώρου» εξηγούσαν.

Οι ίδιες πηγές του τουρκικού ΥΠΑΜ επισημαίνουν ότι οι Αρχές επανεξετάζουν τα μέτρα ασφαλείας υπό το βάρος των πρόσφατων εξελίξεων στο Λίβανο και του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.

«Εμείς, ως Υπουργείο Άμυνας, διεξάγουμε τις απαραίτητες έρευνες για το συγκεκριμένο περιστατικό» κατέληξαν.

Πηγή φωτό: Twitter T.C. Millî Savunma Bakanlığı

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This