Πανικός στον Λίβανο – Ο Στρατός καταστρέφει κινητά υπό τον φόβο νέων εκρήξεων

Must Read

Ο απόλυτος τρόμος επικρατεί στον Λίβανο, μετά το διπλό αιματηρό μακελειό που προκάλεσαν οι εκρήξεις σε συσκευές επικοινωνίας μελών της Χεζμπολάχ, τις οποίες παγίδευσε η Μοσάντ.

Θύματα των επιθέσεων όπου συνολικά 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 3.000 τραυματίστηκαν, ήταν μεταξύ άλλων γυναίκες και παιδιά. Υπό τον φόβο νέων επιθέσεων, ειδικές μονάδες του στρατού στον Λίβανο καταστρέφουν συσκευές επικοινωνίας και κινητά τηλέφωνα, όπως γίνεται γνωστό μέσα από αναρτήσεις στο Twitter.

Ο στρατός προχωράει σε ελεγχόμενες εκρήξεις σε διάφορες περιοχές και προειδοποιεί τους πολίτες να απομακρυνθούν.

Τέλος μέχρι νεωτέρας η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό

Νωρίτερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ΟΙ αρχές του Λιβάνου απαγόρευσαν σήμερα τη μεταφορά βομβητών και φορητών συσκευών επικοινωνίας (γουόκι-τόκι) από επιβάτες όλων των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Βηρυτού, μετέδωσε το Λιβανέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η διεύθυνση της λιβανέζικης Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε εντολή στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο της Βηρυτού να ενημερώσουν τους επιβάτες ότι η μεταφορά γουόκι-τόκι και βομβητών εντός αεροσκαφών απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας. Τέτοιες συσκευές απαγορεύεται επίσης να αποστέλλονται αεροπορικώς, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This