Με «συντριπτική απάντηση» απειλούν το Ισραήλ οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν μετά τα γεγονότα στον Λίβανο

Must Read

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στους μαχητές της Χεζμπολάχ εξέφρασαν σήμερα οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν, μετά το πρωτοφανές χτύπημα του Ισραήλ στον Λίβανο, που προκάλεψε εκρήξεις, ακόμη και φονικές, σε χιλιάδες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και όχι μόνο, προκαλώντας τρόμο στους πολίτες της χώρας.

«Το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης», διεμήνυσε ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, Χοσεΐν Σαλαμί, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, και πρόσθεσε πως «τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα της απελπισίας του σιωνιστικού καθεστώτος και διαδοχικών αποτυχιών. Αυτό σύντομα θα αντιμετωπιστεί με μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης και θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής αυτού του αιμοδιψούς και εγκληματικού καθεστώτος», τόνισε ο Σαλαμί, απευθύνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, μήνυμα συμπαράστασης προς τον ηγέτη της λιβανέζικης οργάνωσης, Χασάν Νασράλα.

Θυμίζουμε πως ο άξονας της αντίστασης στον οποίο αναφέρθηκε ο Σαλαμί αφορά γενικότερα στις ένοπλες οργανώσεις στη Μέση Ανατολή που ευθυγραμμίζονται με το Ιράν, συμπεριλαμβανομένων της Χεζμπολάχ, των Χούθι της Υεμένης και των Δυνάμεων Λαϊκής Κινητοποίησης του Ιράκ.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




IDF: Ισραηλινά μαχητικά έπληξαν 30 εκτοξευτές ρουκετών και υποδομές της Χεζμπολάχ

Τριάντα εκτοξευτές ρουκετών της Χεζμπολάχ, οι οποίοι ήταν προετοιμασμένοι «για άμεση επίθεση κατά του Ισραήλ», έπληξαν νωρίτερα σήμερα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη σύμφωνα με τις IDF, οι οποιες έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από τα εύστοχα χτυπήματα.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε επίσης, πως χτυπήθηκαν ακόμη πολλά κτίρια σε διάφορες περιοχές του νότιου Λιβάνου, καθώς και μια αποθήκη όπλων που ανήκαν στην λιβανέζικη οργάνωση.

Όσο περνάει ο καιρός, η Χεζμπολάχ θα πληρώνει όλο και μεγαλύτερο τίμημα, τόνισε σχετικά ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ, βεβαιώνοντας πως η στρατιωτική δράση του Ισραήλ κατά της λιβανέζικης οργάνωσης θα συνεχιστεί. «Στη νέα φάση του πολέμου υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και σημαντικοί κίνδυνοι. Η Χεζμπολάχ αισθάνεται διωκόμενη. Η αλληλουχία των στρατιωτικών μας ενεργειών θα συνεχιστεί», υπογράμμισε ο Γκάλαντ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης με αξιωματούχους των ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων.

*φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This