Συντριπτικό χτύπημα του Ισραήλ στην καρδιά της Βηρυτού – Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ

Δεκάδες νεκροί

Must Read

Σφοδρό πλήγμα στο κέντρο της Βηρυτού από τον ισραηλινό στρατό το απόγευμα της Παρασκευής. Χτυπήθηκε πολυώροφο κτήριο στην καρδιά της πρωτεύουσας του Λιβάνου με δεκάδες νεκρούς. Στόχος του IDF με τον βομβαρδισμό της πολυκατοικίας φέρεται να ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ.

 

Σύμφωναα με τις αρχικές αναφορές, ο στόχος της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στα προάστια της Βηρυτού ήταν ο Ibrahim Aqil, Ανώτερο μέλος του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Χεζμπολάχ και ο Διοικητής της Μονάδας της Επίλεκτης Δύναμης Ραντβάν.

Ο Aqil καταζητείται επίσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την συμμετοχή του στην βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία της Βηρυτού το 1983.

Δείτε βίντεο από τα ερείπια

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. σκοτωνει πολλα εμπειροπολεμα στελεχη της χεζμπολαχ και ετοιμαζεται για επιθεση,δεν θελει να την πατησει οπως το 2005.

  2. Αυτές οι πόρνες του ελέους εγκληματούν ανενόχλητες και ο δυτικός κόσμος παρακολουθεί και συνεπικουρεί στις σφαγές. Αυτά τα κτήνη δολοφονούν μετά χαράς ένα ολόκληρο χωριό, εάν θέλουν να σκοτώσουν 1 μόνο άτομο-στόχο. Μιλάμε για σκατόψυχα κτήνη, σάπια εντελώς.

  3. Η ανθρωπότητα σε παράνοια….
    Δύσκολες μέρες ξημερώνουν..Με τις πράξεις αυτές οι Εβραίοι “γεννούν” νέους τρομοκράτες και μιά Αμερική άβουλη και άτολμη, ενώπιον του εβραϊκού λόμπι που κινεί τα νήματα …
    Στάικος Π.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This