Σάλος στη Νέα Υόρκη: «Πήγαινα σε πάρτι με όργιa και νaρκωτικά» παραδέχτηκε ο «αρχιτέκτονας» του lockdown

Must Read

Την ώρα που η Νέα Υόρκη ήταν μια από τις πόλεις που είχε υιοθετήσει τα πιο αυστηρά μέτρα την περίοδο της πανδημίας, ο «αρχιτέκτονας» του lockdown διασκέδαζε σε παράνομα πάρτι με όργια και ναρκωτικά!

Η αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σάλο στη Νέα Υόρκη έρχεται να αποδείξει για άλλη μια φορά την υποκρισία των υπευθύνων που ενώ επέβαλλαν αυστηρούς περιορισμούς, οι ίδιοι ξεσάλωναν σε μυστικές συγκεντρώσεις σα να μην συνέβαινε τίποτα.

Ο Dr Jay Varma πιάστηκε να ομολογεί ότι πήγαινε σε υπόγεια ρέιβ πάρτι και έκανε χρήση ναρκωτικών, το 2020 και το 2021. «Έκανα όλα αυτά τα αποκλίνοντα, σεξουαλικά πράγματα ενώ ήμουν στην τηλεόραση… και οι άνθρωποι λένε: “Δεν φοβάσαι; Δεν ντρέπεσαι;” Και ήμουν εγώ…. Μου αρέσει να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου» ακούγεται να λέει ο ίδιος σε βίντεο που έφερε στο φως η Daily Mail.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν πιστεύει ότι οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης θα τον επέκριναν επειδή «έκανε πάρτι σεξ κατά τη διάρκεια του Covid», ο Dr. Varma απάντησε: «Ναι. Θα ήταν μεγάλη υπόθεση. Ναι. Θα ήταν πραγματική ντροπή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This