Κάμαλα Χάρις: «Έχω όπλο – Εάν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω»

«Μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό»

Must Read

Ήξεις αφίξεις από την Κάμαλα Χάρις για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο δήλωσε την Παρασκευή: «Έχω όπλο. Αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω» και στην συνέχεια γελώντας, είπε: «Μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά το επιτελείο μου θα ασχοληθεί με αυτό αργότερα».

Ωστόσο, είναι υποκριτική η δήλωση καθώς δεν κινδυνεύει, αφού έχει για την φύλαξή της 150 άτομα έξω από την κατοικία της, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να πυροβολήσει!

Η Κάμαλα δήλωσε, επίσης, υποστηρίκτρια της Δεύτερης Τροπολογίας που προστατεύει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, αλλά και ότι θα ήθελε αυστηρότερους νόμους για τα όπλα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This