Οδεύουμε ολοταχώς προς παγκόσμιο πόλεμο

Must Read

Οι Ρώσοι φυσικοί δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων, σύμφωνα με το περιοδικό Nature.

Σύμφωνα με την εξαιρετικά ανησυχητική αποκάλυψη, από την 1η Δεκεμβρίου, οι Ρώσοι ειδικοί δεν θα μπορούν πλέον να εισέρχονται στην επικράτεια του CERN και θα πρέπει να παραδώσουν τη γαλλική και την ελβετική άδεια παραμονής τους.

Ταυτόχρονα, ο οργανισμός μπορεί να επιτρέψει σε όσους Ρώσους το επιθυμούν να μείνουν, αλλά θα είναι απαραίτητο να διακοπούν οι δεσμοί τους με ρωσικά ιδρύματα και να μετεγγραφούν σε αντίστοιχα δυτικά.

Το περιοδικό εκτιμά ότι το CERN θα χάσει επιπλέον 47 εκατομμύρια δολάρια ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης.

Εδώ δεν μιλάμε πλέον για αντιρωσική παράνοια. Μιλάμε για προετοιμασίες παγκοσμίου πολέμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πρπει να απαιτήσουμε έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το “Δυτικό” τσιρκο.

    Το μόνο να μας πίνουν το αίμα ξέρουν.

    Είμαστε οι πουτανες τούς, τα πρεζόνια τους.. Μας κάνουν ότι θέλουν, μας ελέγχουν, μας κρατούν ναρκωμενους.

    Με το που αποτινάξουμε τα βαμπίρ από πάνω μας, γινόμαστε σύμμαχοι με τους Τούρκους και μαζί με τη Κύπρο ελέγχουμε τη Μεσόγειο όλη.

    Όταν καταλάβετε ότι η έχθρα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας εμποτίζεται από τους “Δυτικούς” για να μπορούν να μας ελέγχουν τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε και γιατί η συμμαχία Ελλάδας , Τουρκίας και Κύπρου θα μας κάνει σοβαρούς “παίχτες” στη παγκόσμια σκακιέρα.

    • Έχει μια λογική αυτή η πρόταση. Με τα σημερινά δεδομένα όμως είναι ανέφικτη. Αλλιώς, όντως θα τους χορεύαμε στο ταψί τους “φίλους” μας τους γερμανούς.
      Αΐ σειχτίρ κι αυτοί και το νομικίστικο λουθηρανικό πνεύμα τους.

    • Η περιβόητη μελλοντική μέγα-σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας, δε θα συμβεί ποτέ, διότι α. η “έχθρα” εξυπηρετεί το κλασσικό military-industrial complex β. θα κατέρρεε η Νοτιο-Ανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ και γ. η “έχθρα” αυτή είναι η εφαρμογή της Ευρασίας vs. Ωκεανίας στο “1984”. Κατασκευές εχθρών για να μασούν σανό τα πρόβατα. Ειδάλλως η προσοχή του πόπολου θα προσανατολιστεί προς την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας και αυτό η Ελίτ δεν το επιθυμεί. Οπότε Dr. Manhattan είσαι πάνσωστος αλλά το παγκόσμιο κοινωνικό μωσαϊκό πρέπει να διατηρείται για πάντα προκειμένου ο κάθε κ. Στουρνάρας να πηγαίνει στην τράπεζά του κάθε πρωϊ.

      • Βούρλο η Ελλάδα ακούει Τουρκιγιε και εξαφανίζεται χωρίς μια σφαίρα και συ νατοϊκό σκουπίδι μιλάς ακόμα Στο s skai κοτα

    • Τι γράφεις ρε σκουπίδι ραγιακο που η Τουρκία θα σε γαμησει στο πι και φι ευκαιρία ψάχνει ΠΟΤΕ δε σε βλέπει ισότημα ξεφτίλα,αλλά είπαμε γουστάρεις οθωμανικό ξεφτιλικι

    • Τι λές ρε φίλε; Οι Τούρκοι δεν είναι βαμπίρ; Διάβασε λόγο ιστορία να δεις τι εγκλήματα έχουν κάνει.Αυτο ακριβώς θέλει ο Ερντογάν.Δες σήμερα τα νέα που κάνουν ισλαμικό κρατίδιο αυτόνομο τουρκικό μες στην Τουρκαλβανια.Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αθανάσιου Διάκου.Ντροπη.Δες τι έκαναν στους Κούρδους και στις Κούρσες αυτοί οι σατανάδες οι γενοκτονοι όταν μπήκαν στα χωριά τους στη Συρία.Θα φριξεις.Ολοι αυτοί οι παράνομοι, όλοι μα όλοι όμως,αν το σκεφτείς,Νιγηριανοί Μποκο-Χαραμ, Σύριοι λιποτάκτες ισλαμιστές – τζιχαντιστές,Μαροκινοί,Αλγερινοί,Αιγύπτιοι βλέπε Ιμπραήμ στην Επανάσταση,Αλβανοί,Πακιστανοί,Σομαλοί δολοφόνοι εγκληματίες ισλαμιστές,είναι όλοι ισλαμιστές φανατικοί πράκτορες ουσιαστικά κ υπό την απειλή της Τουρκίας.Εχει ξεκάθαρα πει πως θέλει την Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν, Βαλκάνια,Κυργιζια, Κριμεα οι μπασταρ6οι οι τουρκαλαδες.Δεν αφήνουν υπό την πλήρη συνεργασία κ υποταγή του Κούλη κ των λοιπών προδοτών εβραϊκής κ δωσιλογης καταγωγής τους Σέρβους,Ρώσους, να πάρουν βίζα στην χώρα μας!

  2. Δεν καταλάβατε τίποτα . Ποιος είναι ο παγκόσμιος ταραξίας σήμερα? Η Αμερική? Η Ρωσία? Ποιο είναι το παγκόσμιο καρκίνωμα? Ποιος εκπροσωπεί το μυστήριο της ανομίας?

  3. Το χειρότερο είναι ότι το νάτο δίνει λεφτά και όπλα και εμείς αναγκαστικά ακολουθαμε σαν καλα παιδιά μπας και πάρουμε καμία φρεγάτα. Οι Αμερικανοί βγάζουν δισεκατομμύρια από το φυσικό αέριο που πουλάνε με απίστευτες τιμες και έχουν εκεί τιν μαριονέτα τον ζελενσκη να παρακαλάει κάθε μέρα για πυραύλους και όπλα.
    Οι Αμερικανοί ζουν απο τους πολέμους και όλες οι χώρες σαν πρόβατα τους ακολουθανε για το δήθεν ΝΑΤΟ.

  4. Όλοι εμείς οι άνθρωποι, εδώ και παντού, πρέπει να βγούμε/βγαίνουμε έξω και να διαδηλώνουμε υπέρ της Ειρήνης !

    (τα άλλα λόγια για το ποιός, γιατί, και πώς… σ’αυτη τη φάση του κόσμου δεν έχουν κανένα νόημα)

    Ευχαριστώ, Άρης

  5. Να καταδικαστεί πρώτα η Αμερική για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας..με πρώτο και μεγάλο την ρίψη ατομικής βομπας στην Ιαπωνία χώρις κανένα λόγο, ο πόλεμος είχε τελειώσει. Για την γενοκτονία στο Βιετνάμ,Για το πόλεμο στο Ιράκ με ψεύτικα βίντεο ότι δήθεν είχε πυρηνικα ,Για την καταστροφή της Σερβίας επίσης χωρίς λόγο,Για την Καταστροφή της Συρίας και την δημιουργία του isis για την πτώση του Άσαντ ,και τώρα για το κακό στην Ουκρανία με το τσιράκι της τον Τσάρλι Τσάπλιν τον ζελενσκι.

    • Έτσι φίλος αλλά……το Ισραήλ φταίει για όλα δεν το ξέρεις….το Ιράν κ η.ε προσπαθούν για ειρήνη ΧΑΧΑΧΑ…στην εποχή του παραλογισμού και διεφθαρμένων ζούμε…η Ρωσία μόνο να το αποφύγει ήθελε….εδώ η Ελλάδα πήρε θέση έναντι του Ισραήλ….αλαχ Ακμπάρ σύντομα κοντά σας κ χωρίς τρίτο..όλα ρολόι πάνε..ναι καλά η Ούρσουλα κ οι υπόλοιποι

  6. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΟΎΤΙΝ ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΈΝΤΕΦ ΑΣ ΠΆΕΙ ΣΕ ΤΡΊΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΆΧΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ,Ο ΠΟΎΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΘΑ ΣΠΆΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΛΑΙ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ Η ΡΩΣΊΑ 100 ΧΡΌΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΆΡΙΟ.ΚΣΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,Ο ΠΟΎΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ΓΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΠΟΛΈΜΟΥ ΚΑΙ Η ΡΩΣΊΑ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΈΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΖΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΊΑ.

  7. Εσείς οι Έλληνες έχετε πολύ πλάκα: με σώμα είστε αλλού και με την καρδιά είστε αλλού. Ένα σας λέω: θα ήθελα πάρα πολύ να δω τα μούτρα σας όταν οι βόμβες του Πουτιν να πέσουν πανό σας

    • Αφού δεν σου αρέσουν οι Έλληνες που σου έδωσαν και έφαγες, γιατί στην χώρα σου δεν μπορούσες, γιατί δεν γυρίζεις πίσω να μας αφήσετε ήσυχους και να έχουμε και μικρότερη εγκληματικότητα;

    • Έχουμε την καλύτερη αντιαεροπορική άμυνα στην Ευρώπη ας κοπιάσει ο Ρώσος που σε 2 βδομάδες θα είχε κατάλαβει την Ουκρανία και θα τον παρακαλούσαν γονατιστοί οι δυτικοί…

    • ..Kι άμα τα πάρει με το κωλογυφταριό σας τον ράμα,που μάλλων θα τα πάρει γιατί το τυπάκι είναι και πολύ γκατζομα@κας…μάλλων εσάς θα βλέπουμε τα μούτρα σε λαγούμια..

  8. Πούλο και μπαούλο στον θρησκόληπτο εθνικιστή μεταφασίστα Πούτιν και τα έμμισθα τσιράκια του. Από τον Ιβάν τον Τρομερό και δώθε καταπίεση, θρησκοληψία, μεγαλοϊδεατισμός, στρατιές από Ρασπούτιν, βία και καταπίεση, δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων, εξαφάνιση μειονοτήτων, βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών. Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι οι Ρώσοι, απολιτίκ δίποδες αρκούδες, χρηματοδότες της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, δυναμίτης στα θεμέλια της ηπείρου μας. Πίσω στα λαγούμια τους και να κλείσουν και την πόρτα.

    • Βασίλη το ούζο σε χαμηλό ποτήρι και λίγο – λίγο, εννοείται πάντα συνοδευόμενο με μεζεδάκι γιατί αλλιώς βαράει. Και νεοφασιστας, και χριστιανός διεθνιστής, και εθνικιστής, και να φιλάει το κοράνι πρόσφατα, και ακροδεξιός, και κομμουνιστής αφού προέρχεται από την KGB και περιγράφεις και κομμουνιστικές θηριωδίες, και Τσάρος και Ρασπούτιν και Ιβάν ο τρομερός και και και… Εσύ ή πάσχεις από ιδεολογική παρτουζιτιδα ή το πίνεις ξεροσφυρι. Ή κ τα δύο.

    • …Εχεις δίκιο σε πολλά όσα λές..
      Μην μπερδεύεσαι όμως..
      Αυτήν την στιγμή..Δεν υπάρχει τίποτα το χειρότερο απ την ελεεινή κυβέρνηση των βρυξελλών στην ευρώπη..Τα τσιράκια τους του νάτο..και τα ισλαμοφασίστια του νετανιάχου και των μουλάδων στην Μ.Ανατολή..
      Μέσα σ αυτό το εκρικτικό κι απόκοσμο μείγμα..Ο κοντός,με όσα δικαίως μπορείς να του καταλογίσεις,είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ και κάποιες ”ισορροπίες”..
      Ολοι οι υπόλοιποι..Είναι απλά για τα πανύγηρα!..

  9. Η Δύση έχει πέσει πολύ χαμηλά. Απαγόρευσε τα ρωσσικά ΜΜΕ, δεν βάζει στους Ρώσσους αθλητές την χώρα των (ή τη σημαία της) δίπλα στα ονόματά των, εμποδίζει ρωσσικές πολιτισμικές εκδηλώσεις και άλλες μικρότητες και γελοιότητες. Όταν πολιτικοποιείς την λογοτεχνία, την τέχνη, τον αθλητισμό και την επιστήμη, τον πολιτισμό, έχεις ήδη χάσει.

  10. Ο πλανήτης βάρυνε πολύ αλλάζει!!&το κλίμα έχει ιστορικά αργήσει ένας(σοβαρός)πόλεμος από που θα γίνει το λάθος!!!(Μη αδειάσετε τα σούπερ μάρκετ ακόμα)καλή συνέχεια

  11. Εάν θέλει να δείξει ότι δεν αστειεύεται & είναι έτοιμος για ολοκληρωτικό πόλεμο απέναντι σε Αμερικανούς & συμμάχους δεν θα χτυπήσει ούτε Λονδίνο ούτε Γερμανία ούτε Πολωνία ούτε άλλη ευρωπαϊκή πολύ & χώρα μέλους του ΝΑΤΟ. Θα ρίξει στην Ουκρανία που δεν είναι τπτ από τα παραπάνω η λογική αυτό λέει & εγώ στην θέση του αυτό θα έκανα οτιδήποτε άλλο θα απαντηθεί από Αμερική & συνασπισμό δεν είναι βλάκας Ο Πούτιν όπως δεν είναι & ο κακός της υπόθεσης απλά είναι ο μόνος που Δεν υποκύπτει στα θέλω μερικών μερικών & γι αυτό το λόγο πρέπει να φύγει από την εικόνα
    Ασε που αν βγει ο Τραμπ ξαφνικά όλοι θα αλλάξουν Ρότα….Οπότε μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές δεν νμζ να γίνει κάτι

    • Δηλαδή αν η Ρωσία στείλει ένα πύραυλο χαμηλής ισχύος σε μία χώρα τού ΝΑΤΟ που δεν διαθέτει πυρηνικό όπλα όπως η Γερμανία η Ελλάδα η κάποια άλλη χώρα με τά χαρακτηριστικά αυτά πιστεύεις εσύ ότι η Αμερική η η Γαλλία θα απαντήσουν ανάλογα ανοίγοντας τον δρόμο του φρενοκομείο η θα επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις?

      • Έτσι σωστά. Αν κάποιοι νομίζουν (ειδικά οι Βαλτικές μαζορέτες) ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν πυρηνικό ολοκαύτωμα με τους Ρώσους για τα…μάτια τους, ε τότε τα θέλει ο κώλος τους !

        • Βλέπω εδώ μέσα τι λένε πολλοί και καταλαβαίνω γιατί μπουκωσαν τα τρελλαδικα και τα ψυχωφαρμακα κάνουν θραύση δυστυχώς…..

  12. Να διαλυθεί η ευρωζώνη εχθές αυτή είναι η λύση. Συμφωνώ στο γεγονός να υπάρχει μια παγκόσμια συμφωνία ειρήνης. Εννοείται κάνεις δεν θέλει πόλεμο. Αλλά η οικονομική πολιτική με το ευρώ ήταν λάθος από την αρχή. 1000 δραχμές έγιναν 3 ευρώ. Παλιά ήταν λεφτά το ένα χιλιάρικο… Τώρα τα 3 € τι είναι;;;…. Δεν υπάρχουν λεφτά λέει η Ευρώπη πρέπει να κοπούν επίδομα ( επιδόματα της πείνας) αλλά θα δώσουν 30 χιλιάδες ευρώ σε κάθε μετανάστη να επιστρέψει στρέψει οικειοφελός πίσω στην πατρίδα του… Α ρε Ευρώπη αυτή είσαι. Αύριο θα στείλει το χρέος σε Ευρωπαίους πολίτες… Άσε το πολιτιστικό. Εμείς έχουμε ως Ελλάδα πάνω από 2 χιλιάδες χρόνια καταγεγραμμένη ιστορία. Κουλτούρα και τέχνες. Η Ευρώπη τι έχει;;; Εννοώ τα άλλα κράτη της Ευρώπης. .. έχουμε ακόμη ένα μεγάλο το μεγαλύτερο από όλα προτερήματα. Είμαστε Χριστιανοί ορθόδοξοι. Δεκάδες Έλληνες Άγιοι.. εννοείται ότι υπάρχουν και σε άλλα κράτη Άγιοι και έχουν εξίσου σεβασμό… Τιμάμε την Μητέρα του Θεού μας Ιησού Χριστού και αυτή μας σκεπάζει στην Αγιασμένη αγκαλιά της που είχε αγκαλιάσει τον ίδιο τον Θεό… Έχουμε γέροντες και γερόντισσες σε μοναστήρια που λένε ακατάπαυστα την Αγιασμένη Ευχούλα. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον και Υπεραγία θεοτόκε σώσον ημάς. Υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός χριστιανός Ορθόδοξον που ευαριστούν τον Θεό μας Ιησού Χριστό και κάνουν τον καλό και φιλότιμο άγονα… Αυτή η χριστιανοί ορθόδοξοι αυξάνονται με τα χρόνια και αν δεν λέγεται στην τηλεόραση τα βλέπουμε κάθε τόσο. Όπως με την κοπέλα που ήταν tiktoker έγινε μοναχή και ονόμαζε Υπομονή. Αυτά εν ολίγοις.. και μην ξεχνάτε ότι η τελική κρίση ανήκει μόνο στον Θεό μας Ιησού Χριστό.

      • ..Δεν κολλάει..
        Αλλά μετά,κολλάει..
        Κι άμα βάλεις και καμιά μάσκα στο ποίμνιο..πάλι δεν θα κολλάει..Κι αν το ποίμνιο είναι τόσο κακόβουλο ώστε να μην μιλάει για τις μάσκες πάνω από τ αντίδωρα και τα μανουάλια,τότε σίγουρα ..κάτι κολλάει..χολέρα και πανούκλα και σκ@τά να φάτε όλοι..
        Το σχόλιο δεν είναι καθόλου άσχετο..
        Πολύ καλά τα λέει..

    • Καλό το σχόλιο σου. Ο Θεός θα δώσει τη λύση αλλά οι λύσεις του Θεού να ξέρεις είναι πολύ επώδυνες….γιατι είμαστε όλοι μέσα στην αμαρτία. Με νυστέρι θα δώσει λύση…..

      • ..Ασε μας και σύ ρε θείτσα..Που είμαστε όλοι μέσα στην αμαρτία και πρέπει να πληρώσουμε γιατί δεν διαβάζουμε την σκοπιά και το ξύπνα..

      • Κάτσε ρε ψωριάρη στο ευρώ… Να σου πεινούν το αίμα χαϊβάνι. Ευρωλαγνε ηλιθιε. Κάτι σαν και σένα μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Κορόιδευετε τον Πουτιν, που όντως είναι μάστιγα για τη χώρα του, αλλά εσείς ζείτε με pass. Fuel pass, καλάθι νονού, καλάθι γιαγιάς κλπ. Και ψηφίζετε Κουλη. Ψόφησε στην πείνα τώρα με το ευρώ και σκάσε για πάντα….

        • ..Σωστό κι αυτό..Πάντως όποιος ψηφίζει κούλη..Οτι και να λέει για ρούβλια και ευρώ,δεν έχει καμιά σημασία..
          Γενικά ότι κιαν λέει..Δέν έχει καμία σημασία..Ούτε και ούσία επίσης..

    • Μέχρι το “πάνω από 2.000 χρόνια πολιτισμού” καλά το πήγαινες (υπάρχουν ευρήματα στο Δισπηλιό 80.000 ετων, άνω των 2000ων είναι κ το 80.000 οπότε μέσα είσαι). Το ιουδαιοχριστιανικό κρεσεντο τί το ήθελες βρε κακομοίρη; Τολματε και μιλάτε για τον Ελληνικό Πολιτισμό εσείς οι βιαστές του, οι δολοφόνοι του βρε νούμερα; Ρε ΟΥΣΤ ρε, τραβάτε στο Ισραήλ να κυνηγάτε Παλαιστίνιους μαζί με τους εφευρέτες της θρησκείας σας μπας κ ξεβρωμισει ο τόπος

  13. Απόψεις μυριάδες!!
    Κανένας που να βγει έξω να ζητήσει ειρήνη και ελευθερία, πουθενά!
    Από τον καναπέ δεν λύνονται ΤΕΤΟΙΑ προβλήματα.
    Αλλά πρώτα θα πεθάνουν τα παιδιά των Δυτικών κοινωνιών και μετά θα ξυπνήσουν!!
    Αυτό δεν γινόταν ΠΑΝΤΑ?
    Αυτός ο Κόσμος……. δεν θα αλλάξει ποτέ! 😒

    • Η Συνθήκη Ειρήνης που γράφουν μερικοί υπάρχει, είναι ο ΟΗΕ, γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε. Κι αν αποφασιστεί ένας νέος Οργανισμός, την ίδια δομή θα έχει με ίδιες λειτουργίες και ίδια προβλήματα.

      • ..Είδες πουθενά εσύ τον Οηε και δεν τον είδαμε εμείς;..
        ..Σε τόσους και τόσου πολέμους τόσα χρόνια,ο Οηέ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι κάτι συμβούλια κανά δυό χρόνια μετά τους πολέμους..

    • Δηλαδή αν η Ρωσία στείλει ένα πύραυλο χαμηλής ισχύος σε μία χώρα τού ΝΑΤΟ που δεν διαθέτει πυρηνικό όπλα όπως η Γερμανία η Ελλάδα η κάποια άλλη χώρα με τά χαρακτηριστικά αυτά πιστεύεις εσύ ότι η Αμερική η η Γαλλία θα απαντήσουν ανάλογα ανοίγοντας τον δρόμο του φρενοκομείο η θα επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις?

  14. Γουστάρω κατάσταση!!!
    Το τσογλανια που κυβερνούν την Ευρώπη τσιμπάνε στις παπαριές των Αμερικανών και το πάνε το παπορο ντουγρου στα βράχια!
    Άντε γιατί τη βαρεθηκαμε την κολοζωη που ζούμε, όλο γκρινια και μιζέρια, άντε να πάμε για ανακύκλωση μπας και βρεθεί κανένα ζώο της προκοπής να κατοικήσει τον blue planet!!!

  15. Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Πως γίνεται σε συνέδριο του Νταβός να ανακοινώνουν πως έχουν ήδη έτοιμες τις συσκευές ελέγχου του ανθρώπινου νου και μάλιστα τις έχουν ήδη διανείμει, και να μιλάμε για ανθρώπινο πόλεμο ακόμα και με πυρηνικά. Δεν βγάζει νόημα.
    Το θέμα για μενα ειναι ο καθολικός έλεγχος, η υποδούλωση.
    Δεν θέλουν να αφανίσουν τους εν γένει υπηρέτες.
    Διαίρει καί βασίλευε έλεγε κάποτε ένας μεγάλος στρατηλάτης κι είχε δίκιο.
    Αυτό μας συμβαίνει.
    Ο πόλεμος είναι ήδη στα σπίτια μας. Ακόμα κι αυτός ο χαμός στα σχόλια αποτελεί επιλογή πλευράς.
    Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε όλοι υποψήφιοι δούλοι. Όλα τα άλλα είναι βιτρίνα.
    Άλλωστε, αλήθεια, ποιόν συμφέρει ο αφανισμός; Ή μήπως πιστεύετε πως οι ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας θα επιτρέψουν έτσι απλά να χάσουν ο,τι έχτισαν πάνω στα κεφάλια μας .
    Ο πόλεμος είναι ήδη εδώ από τη στιγμή πού μόνο απομάκρυνση υπάρχει και όχι κοινός στόχος.

    • Απόδειξη ότι όπως είπε ο σοφός ένας πόλεμος ποτέ δεν τελειώνει πραγματικά. Έτσι και ο Β παγκόσμιος. Οι Ναζί συνέχισαν την δράση τους με την μορφή της ΕΕ των Βρυξελλών. Πρώτος της πρόεδρος ο εγκληματίας πολέμου Βάλτερ Χωλσταιν το 1957. Σήμερα ανοιχτά υποστηρίζουν τους Αζοφικους Ναζι του Ζελενσκυ. Και ο παγκόσμιος πόλεμος συνεχίζεται με ολοκαύτωμα των Ουκρανων κυρίως.

  16. Βλέπετε ότι Κίνα πουλάει αμερικανικά ομόλογα και ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Ταϊβάν. είδαμε την ανάφλεξη που προκάλεσαν η Αμερική και το ΝΑΤΟ στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας που συνεχίζεται . Ζούμε καθημερινά στη μέση Ανατολή τον πόλεμο του Ισραήλ με την Χαμάς και την Χεζμπολάχ, το Λίβανο Και το Ιράν. Την Τουρκία να ετοιμάζεται για κατάληψη όλης της Κύπρου και νησιών για το διαμελισμό του Αιγαίου. Με όλα αυτά κανένας δεν πρέπει να διαφωνεί ότι υπάρχει θέμα ευρύτερου πόλεμο. Μόνον οι αφελείς πιστεύουν ότι δεν θα εξελιχθεί.

  17. Ακόμη δεν καταλάβατε; Κοσμοπολίτικη…δεν γίνεται να πάμε στο διάστημα κουβαλώντας νοοτροπίες και τακτικές γης ..μαφια ναρκωτικά δικτάτορες κλπ κλπ ..πρέπει να πάμε σαν κυψέλη σαν ένας λαός είδος κλπ κλπ με ομοιότητα πρότυπα ήθη κι έθιμα …κανένας αποικισμός δεν πέτυχε με μη ομοειδή είδη…και που ιδίως στο διάστημα που λόγω υπερβολικού κόστους απαιτείται αυστηρή πειθαρχία υγιεινή διατροφή κλπ κλπ…άσε από γνώσεις ..όλα για αυτό γίνονται…

    • Ε ..να μη σας κρατάμε ..
      Τί να μας κάνετε εμάς ..Εμείς,όλο προβλήματα δημιουργούμε..Δεν κάνουμε εμείς για τέτοιες εκλεπτυσμένες και σύγχρονες κοινωνίες εκλεκτών..
      Πηγαίνετε εσείς και μην σας νοιάζει για μάς..Μπορούμε να πεθάνουμε και μόνοι μας..Δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε στα διαστήματα ..

  18. Δεν υπάρχει νόημα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αφανισμού όλης της ανθρωπότητας. Ακόμη και αν δεν αναμειχθεί η Αυστραλία με την νέα Ζηλανδία η ραδιενέργεια θα εξαπλωθεί παντού.
    Αν είναι τόσο βλάκες που ονειρεύονται να επιβιώσει μια ελίτ ξεπαστρευοντας όλη την ανθρωπότητα πόσο χρόνο θα μείνουν κάτω από την γη? Όταν βγουν σε δύο η πέντε χρόνια δεν θα έχει εξαφανιστεί η ραδιενέργεια. Ίσως κάποιοι άνθρωποι επιζήσουν λόγω προσαρμογής του οργανισμού στις συνθήκες αλλά θα είναι ελάχιστοι.

  19. Εγώ προσωπικώς πιστεύω πώς κάποιοι θερμοκέφαλοι στήν Αμε ρικανικήν Κυβέρνηση, όταν θα βεβαιωθούν ότι η εκλογή τού Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ανα πόφευκτη, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα μέ κάποια δραματικά διεθνή επεισόδια … !!!

  20. Όλη η Ευρώπη παραδομένη στα θέλω της Αμερικής. Ντροπή να συμπεριφερόμαστε έτσι στη Ρωσία. Πυροβολούμε τα πόδια μας

    • ΕΝΩ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΧΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ,ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ..ΕΥΓΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ IQ ΣΟΥ …ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΣΑΙ;

      • Καλά εσύ από IQ ξεπερνας τον Αϊνστάιν!Αλλά δυστυχώς αυτοί είμαστε!Τσιράκια των Αμερικανών που βλεποντας ότι δεν υπάρχει διέξοδος για αυτούς θέλουν να αιματοκυλισουν (βλέπε αφανίσουν) την ανθρωπότητα.

      • Αλέξανδρε, εγώ ουδέποτε υποστήριξα το ΚΚΕ αλλά μια δημοκρατική Ευρώπη, απελευθερωμενη από τους Αμερικανούς και χωρίς το ΝΑΤΟ να αποφασίζει την τύχη της Ευρώπης. Ο ντε Γκωλ ήθελε μια Ευρώπη από την Πορτογαλία μέχρι τα Ουαλία όρη χωρίς τους Αμερικανούς. Σήμερα οι απόγονοι του είναι υποταγεις του κάθε Αμερικανού πολιτικού και αυτό μας δημιουργεί τα προβλήματα και όχι ο Πουτιν.

      • Το δικό σου το μυαλό το χαμένο που θα το βρούμε δικτάτορας ο Πουτιν που τον ψηφίζει το 80 %των Ρώσων ενώ οι δημοκράτες οι Αμερικανοί που έχουν καταστρέψει τον κόσμο όλο η χώρα που έριξε ατομικές βόμβες γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και τώρα πάλι τα ίδια χρησιμοποιεί κορόιδα σαν τον καραγκιόζη Μητσοτάκη συν κάποιους άλλους να πληρώνουν γιατί αυτοί μια ζωή δεν έχουν τα κότσια παντού ηττημένοι ήταν Βιετνάμ Κορέα μακάρι να είχαμε ηγέτη σαν τον Πουτιν στην Ελλάδα αλλά εμείς έχουμε εθνοπροδοτες προσκυνημενους γιαυτό πάμε καταδιαολου και με κάτι σαν εσένα να τους υποστηριζεις..

        • Το 80 % ψηφίζει τον Πούτιν στη Ρωσία; 🤣🤣🤣 Αν ήθελαν ας έκαναν κι αλλιώς, κάτι χρόνια τώρα! Εδώ και τους γνωστούς αντιπάλους τους τρώει η μαρμάγκα, πόσο μάλλον δε και όσους εμείς δεν ξέρουμε. Δεν εννοώ βεβαίως ότι κάποιοι άλλοι σε άλλες χώρες – βλέπε Αμέρικα -φορούν φωτοστέφανο αλλά εκεί στη Ρωσία δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Κάτι συνεχείς πτώσεις από μπαλκόνια, κάτι με ξαφνικές δηλητηριάσεις🤣🤣🤣🤣🤣

          • ..Σωστό..
            Αλλά τί να ψηφίσουνε μανταμίτσα;..
            Κούλη ,Ανδρουλάκη,ή Μέρκελ και Ούρσουλα;..
            Δές το κι έτσι..

  21. Πραγματική παράνοια!!! Όλη η Ευρώπη παραδομένη στα θέλω της Αμερικής. Ντροπή να συμπεριφερόμαστε έτσι στη Ρωσία. Πυροβολούμε τα πόδια μας

    • Ο καπιταλισμός είναι που τους υποχρεώνει να συμπεριφέρονται με αυτών των τρόπο του αυτό εξευτελισμού και του διασυρμού της ευρωπαϊκής ένωσης φυσικά με την άδεια και την ανοχή των λαών της…
      Στο τέλος τέλος αν οι λαοί και η ανθρωπότητα δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη και τον μέλλον αυτού του πλανήτη ας τα διαλύσουνε και ας τελειώνουμε

  22. Οι δυτικοί Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, παίζουν το…….. την ώρα που οι γεροντοαμερικανοι θεωρώντας ότι είναι πολύ μακριά, βάζουν φωτιά στην πυριτιδαποθήκη (Ευρώπη).οι ηγετισκοι της Ευρώπης (παιδαρελια), συμφωνούν με τόν ετοιμοθάνατο παλιογερο.
    Ξυπνάτε βρε ζώα απανταχού κουληδες, πριν είναι αργά γιατί θα γίνει τό μοιραίο και θα πατηθεί ή σκανδάλη

  23. Οι δυτικοί Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, παίζουν το…….. την ώρα που οι γεροντοαμερικανοι θεωρώντας ότι είναι πολύ μακριά, βάζουν φωτιά 🔥 στην πυριτιδαποθήκη (Ευρώπη).οι ηγετισκοι της Ευρώπης (παιδαρελια), συμφωνούν με τόν ετοιμοθάνατο παλιογερο.
    Ξυπνάτε βρε ζώα απανταχού κουληδες, πριν είναι αργά γιατί θα γίνει τό μοιραίο και θα πατηθεί ή σκανδάλη

  24. Ευτυχώς που γνωρίζουμε κάποια πράγματα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα μέσα από την Αγία γραφή αλλιώς είναι επικίνδυνη όλη αυτή παράνοια πού επικρατεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This