Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ «επιτίθεται» στον Ζελένσκι για τις αισχρές δηλώσεις του

Ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ δήλωσε νωρίτερα ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να διερευνήσουν τρόπους τερματισμού της σύγκρουσης στην Ουκρανία αντί να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το καθεστώς Ζελένσκι.

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ βγήκε στο Χ για να επιτεθεί στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τις χυδαίες δηλώσεις που έκανε για τον πατέρα του και για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς.

«Έτσι, ένας ξένος ηγέτης που έχει λάβει χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους Αμερικανούς φορολογούμενους, έρχεται στη χώρα μας και έχει το θράσος να επιτεθεί στο υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία; Και το κάνει αυτό αμέσως μετά την απόπειρα ενός φιλοουκρανού φανατικού να δολοφονήσει τον πατέρα μου; Αίσχος!» έγραψε ο Τραμπ Τζούνιορ στο Twitter, αναφερόμενος στην τρέχουσα επίσκεψη του Ζελένσκι στις ΗΠΑ και στις σχέσεις του Ράιαν Γουέσλι Ρούθ με το καθεστώς του Κιέβου.

Ο γιος του 45ου προέδρου των ΗΠΑ έκανε επίσης retweet μια ανάρτηση Χ του Γκρεγκ Πράις, εκπροσώπου της συντηρητικής ομάδας State Freedom Caucus Network, ο οποίος επεσήμανε ότι ο Ζελένσκι «περιοδεύει τώρα σε εργοστάσια πυρομαχικών στην Πενσυλβάνια και επιτίθεται στον πρόεδρο Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης». «Ένας ξένος ηγέτης ουσιαστικά κάνει προεκλογική εκστρατεία για τον Χάρις σε αμερικανικό έδαφος», πρόσθεσε ο Πράις.

Τα σχόλια έρχονται μετά τη δήλωση του Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο New Yorker ότι «η αίσθησή του είναι ότι ο Τραμπ δεν ξέρει πραγματικά πώς να σταματήσει τον πόλεμο [στην Ουκρανία], ακόμη και αν μπορεί να νομίζει ότι ξέρει πώς» και ότι Τζέι Ντι Βανς είναι «πολύ ριζοσπαστικός».

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ κατέστησε σαφές ότι ο Ζελένσκι θέλει οι Δημοκρατικοί να κερδίσουν τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ, στις οποίες ο πρώην πρόεδρος αντιμετωπίζει την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Διαβάστε Επίσης:

Αποκαλύψεις Τραμπ: Ο Ζελένσκι θέλει στην εξουσία τους Δημοκρατικούς και την Κάμαλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This