Ο Βρετανός ΥΠΕΞ πρόδωσε το αίμα των προγόνων του με την επίθεση στον Πούτιν

Must Read

Ο Ντέιβιντ Λάμι, ο Αφρικανικής καταγωγής υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, επιτέθηκε με χυδαιότητα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΣΑ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, λέγοντας στον εκπρόσωπο της Ρωσίας: «Ξέρουμε ποιος είσαι», σύμφωνα με το Politico.

Ο ΥΠΕΞ της Βρετανίας κατηγόρησε ευθέως τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι διοικεί ένα «κράτος μαφίας» και τον παρομοίασε με ιδιοκτήτη σκλάβων στην ομιλία στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Λάμι επικαλέστηκε την «κληρονομιά της δουλείας» για να βάλει στο στόχαστρο τη συμπεριφορά του Πούτιν κατά την εισβολή στην Ουκρανία και κατηγόρησε τη ρωσική κυβέρνηση ότι «καταπατά το διεθνές δίκαιο», ενώ ισχυρίζεται ότι υπερασπίζεται τον «Παγκόσμιο Νότο».

«Η εισβολή σας είναι προς το δικό σας συμφέρον», είπε. «Μόνο τα δικά σας. Για να επεκτείνετε το μαφιόζικο κράτος σας σε μια μαφιόζικη αυτοκρατορία. Μια αυτοκρατορία που βασίζεται στη διαφθορά».

Και πρόσθεσε: «Κύριε Πρόεδρε, μιλάω όχι μόνο ως Βρετανός, ως Λονδρέζος και ως υπουργός Εξωτερικών. Αλλά λέω στον Ρώσο αντιπρόσωπο, στο τηλέφωνό του καθώς μιλάω, ότι στέκομαι εδώ και ως ένας μαύρος άνθρωπος, του οποίου οι πρόγονοι μεταφέρθηκαν αλυσοδεμένοι από την Αφρική, με την κάννη ενός όπλου για να γίνουν σκλάβοι (!!!), του οποίου οι πρόγονοι ξεσηκώθηκαν και πολέμησαν σε μια μεγάλη εξέγερση των σκλαβωμένων. Ιμπεριαλισμός: τον καταλαβαίνω όταν τον βλέπω. Και θα τον αποκαλέσω ως αυτό που είναι».

Δυστυχώς για τον Βρετανό υπουργό εξωτερικών, όσο κι αν προσπαθεί να ξεπλύνει την βαρβαρότητα της κοιτίδας του ιμπεριαλισμού, της Μεγάλης Βρετανίας που τώρα υπηρετεί, δεν μπορεί να εξαφανίσει το αίμα των προγόνων του το οποίο προδίδει βάναυσα για να υπηρετήσει το νέο ιμπεριαλιστικό αφήγημα της πρώην αυτοκρατορίας.

Η ιστορία λοιπόν δεν αλλάζει. Τα βρετανικά δουλεμπορικά πλοία, μετέφεραν πάνω από 3 εκατομμύρια σκλάβους αλυσοδεμένους από την Αφρική στις αποικίες. Οι σκλάβοι ξεριζωνόταν από τις πατρίδες τους στην υποσαχάρια Αφρική και μεταφέρονταν από τους Βρετανούς δουλεμπόρους αλυσοδεμένη στην Καραϊβική και στην βόρεια Αμερική. Τα ίδια πλοία της βαρβαρότητας, μετέφεραν στην συνέχεια τους καρπούς της δουλειάς, της καλλιέργειας, τη ζάχαρη, και οτιδήποτε άλλο πίσω στην κοιτίδα του δουλεμπορίου, την Μεγάλη Βρετανία.

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόγονοι του σημερινού υπουργού εξωτερικών της Βρετανίας, σφαγιάστηκαν από την αυτοκρατορία που σήμερα ο ίδιος πρόθυμα υπηρετεί. Σε αντίθεση με την Ρωσία, όπου δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα ρωσικό πλοίο να συμμετέχει στην γενοκτονία των γηγενών της Αφρικής.

Ντροπή του!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στην σάπια Δύση όποιος δεν παπαγαλίζει και εφαρμόζει τα τερατώδη που τους επιβάλλει η woke ατζέντα, ανεξάρτητα από την αλήθεια και την ιστορία, δεν πιάνει υπουργική καρέκλα ή άλλη χρυσοπληρωμένη δημόσια θέση. Η συνείδηση, το ήθος, η αξιοπρέπεια, οι αρχές δικαίου, έχουν εξαλειφθεί από τα δίποδα αυτά μιαρά όντα.

  2. στα πλαίσια αναθεώρησης της Ιστορίας! Έβγαλε και τον καημό του ο μαύρος ΥΠΕΞ αλλά καθότι ευεργετημένος από τη χώρα που σφαγίασε τους προγόνους του είπε να κάνει τουπεκί στους Άγγλους και να τα πει στους Ρώσους! Εμείς μπροστά σε όλα αυτά θα πρέπει ό,τι ακούμε να το περνάμε από κόσκινο γιατί όχι μόνο την Ιστορία πάνε να αλλάξουν αλλά ακόμη και το ονοματεπώνυμό μας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This