Δεν το χωράει ο νους: Ινδοί δολοφόνησαν 7χρονο αγόρι σε τελετής θυσίας για το σχολείο

Must Read

Εν έτει 2024 ένα αγοράκι 7 ετών στην Ινδία δολοφονήθηκε τους γονείς και τους καθηγητές του που έκαναν τελετή θυσίας που θα έφερνε… καλή τύχη στο σχολείο του. Μια είδηση που δεν μπορεί να την επεξεργαστεί ο ανθρώπινος νους.

Συνολικά πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ο πατέρας του αγοριού και καθηγητές του συνελήφθησαν για την δολοφονία του 7χρονου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο πτώμα του θύματος ανακαλύφθηκε την Κυριακή στο κρεβάτι του ξενώνα όπου διέμενε στο Χάθρας, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

«Το αγόρι επρόκειτο να καεί σε πυρά στο πλαίσιο ιεροτελεστίας αλλά δολοφονήθηκε πριν ολοκληρωθεί η τελετή» ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπραχμ Σινγκ.

103 ιεροτελεστίες θανάτου στην Ινδία από το 2014

Στα πέντε πρόσωπα που συνελήφθησαν μετά τον θάνατό του αγοριού περιλαμβάνονται ο διευθυντής του σχολείου, ο πατέρας του και τρεις καθηγητές, που έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση.

Ο διευθυντής θεωρείται ύποπτος ότι προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη τελετή με άλλο παιδί στο παρελθόν.

Η εθνική υπηρεσία της Ινδίας, που συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, κατέγραψε 103 ιεροτελεστίες θανάτου στη χώρα από το 2014 έως το 2021.

Την περασμένη χρονιά, η αστυνομία συνέλαβε πέντε πρόσωπα ύστερα από τον θάνατο, το 2019, στη βορειοανατολική Ινδία, μιας 64χρονης γυναίκας που αποκεφαλίστηκε από άνδρα ο οποίος ήθελε, σύμφωνα με τους ερευνητές, να τιμήσει τον θάνατο του αδελφού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This