Τρόμος στη Γερμανία: Σύρος μετανάστης τραυμάτισε με ματσέτα δεκάδες πολίτες στο Έσσεν

Ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά

Must Read

Στιγμές τρόμου στο Έσσεν της Γερμανίας όπου Σύρος μετανάστης τραυμάτισε με μαχαίρι δεκάδες πολίτες και έβαλε φωτιές σε πολλά διαμερίσματα της γερμανικής πόλης.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο δράστης οπλισμένος με ματσέτα άρχισε να επιτίθεται και να μαχαιρώνει αδιακρίτως όποιον έβρισκε μπροστά του. Από τη μανία του δεν γλίτωσαν 31 άτομα, τα οποία μαχαίρωσε, ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά, εκ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά τις αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πολιτών ο 41χρονος δράστης κρύφτηκε μέσα στο τελευταίο κατάστημα που επιτέθηκε όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του:

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ο ύποπτος είναι ένας 41χρονος άνδρας από το Έσσεν με συριακή υπηκοότητα ωστόσο άγνωστα παραμένουν ακόμη τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Αρκετά θύματα σε κρίσιμη κατάσταση

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρειάστηκαν να διασώσουν αρκετούς ανθρώπους από σπίτια που φλέγονταν μετά τις φωτιές που προκάλεσε ο 41χρονος δράστης.

Δύο παιδιά που τραυματίστηκαν δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, ενώ άλλο ένα παιδί και δύο ενήλικες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Δεκατρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ άλλοι έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε άλλη μια πυρκαγιά σε κτίριο κατοικιών στην πόλη.




Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και σιγουρα αυτος περασε και απο την Ελλαδα , οπου ο ακροδεξιος Ναζιστης ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ του εδωσε το χαρτι και πηγε στην Γερμανια για να σφαξει αθωο κοσμακη..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This