Επισιτιστική βοήθεια σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους στον Λίβανο αποφάσισε ο ΟΗΕ

« Ο Λίβανος χρειάζεται βοήθεια»

Must Read

Στο σημείο που η κρίση στην Μέση Ανατολή κλιμακώνεται ώρα με την ώρα, ο ΟΗΕ  αποφάσισε μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματός (WFP) να συνδράμει για την σίτιση τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων με έτοιμα γεύματα, ψωμί και δέματα για τις οικογένειες που βρίσκονται σε καταυλισμούς σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ «Μέσα σε μερικές ημέρες, η βοήθεια του WFP έφθασε σε χιλιάδες νέους εκτοπισμένους’, δήλωσε ο Μάθιου Χόλινγκουορθ, διευθυντής του WFP για τον Λίβανο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Καθώς η κρίση επιδεινώνεται, ετοιμαζόμαστε για να βοηθήσουμε έως ένα εκατομμύριο ανθρώπους με έναν συνδυασμό παροχής ρευστού χρήματος και επισιτιστικής βοήθειας”, πρόσθεσε, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να συμβάλει για τη συγκέντρωση 105 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου το WFP να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις αυτές μέχρι τα τέλη του έτους».

«Ο Λίβανος βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλον έναν πόλεμο» δήλωσε από την πλευρά της η Κορίν Φλάισερ, περιφερειακή διευθύντρια του WFP για τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This