Ιταλία: Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας – Συλλήψεις χούλιγκαν των Ίντερ και Μίλαν, για σχέσεις με τη Μαφία

Κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Must Read

Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία παρατηρείται τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας και συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δεκάδων οργανωμένων οπαδών και των επικεφαλής τους, με βαρύτατες κατηγορίες απέναντί τους, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και άμεση σχέση με την ιταλική Μαφία.

Οι έρευνες ήταν στοχευμένες καθώς έγιναν σε συγκεκριμένα σημεία. Οι χούλιγκανς είναι οργανωμένοι οπαδών των δυο μεγάλων ομάδων της πόλης, της Ίντερ και της Μίλαν.

Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν και τα ονόματα των συλληφθέντων. Ένας από αυτούς ήταν ο Μάρκο Φερντίκο, ο οποίος είχε στενή σχέση με τον Αντόνιο Μπελόκο που δολοφονήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου από τον Αντόνιο Μπερέτα επικεφαλής των «ultras». Ένα ακόμη άτομο το οποίο κρατείται από τις ιταλικές Αρχές είναι ο Λούκα Λούτσι, επικεφαλής των ultras της Μίλαν, ο οποίος έχει ήδη καταδίκες για ναρκωτικά. Συνολικά έχουν γίνει 16 συλλήψεις, ενώ τρεις οπαδοί έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This