«Πολεμούμε με τον άξονα του κακού του Ιράν» το μήνυμα που έστειλε ο Νετανιάχου

«Θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ»

Must Read

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των οκτώ στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις στον Λίβανο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ταυτοτήτων τους, απηύθυνε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Όπως είπε: «Θα ήθελα να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων μας που έπεσαν σήμερα στο Λίβανο, μακάρι ο Θεός να τους εκδικηθεί και μακάρι η μνήμη τους να είναι ευλογία».

Έστειλε μάλιστα και το μήνυμα: «Βρισκόμαστε στη μέση ενός σκληρού πολέμου ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν, που επιδιώκει να μας καταστρέψει. Αυτό δεν θα συμβεί γιατί θα σταθούμε ενωμένοι, και με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε μαζί».

Αναφέρθηκε και στους περίπου 100 ομήρους που βρίσκονται ακόμη στα χέρια της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και στους Ισραηλινούς που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στον βορρά λόγω της Χεζμπολάχ.

«Θα σώσουμε τους ομήρους μας στο νότο, θα επιστρέψουμε τους κατοίκους μας στο βορρά, θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ».

 

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This