Βέλγιο: Aπόφαση της κυβέρνησης της ομοσπονδίας Βαλλονίας-Βρυξελλών για απαγόρευση κινητών στους μαθητές

Must Read

Πήραν τα μέτρα τους στο Βέλγιο, όπως ήδη και σε άλλα μέρη. Η κυβέρνηση της ομοσπονδίας Βαλλονίας-Βρυξελλών αποφάσισε να απαγορεύσει στους μαθητές την χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων αντίστοιχων συσκευών στο σχολείο.

Το μέτρο, που θα εφαρμοστεί από την έναρξη του σχολικού έτους 2025-2026, θα ισχύει από το νηπιαγωγείο έως το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης! «Είναι σημαντική η διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των μαθητών κάνοντας μεταρρυθμίσεις σε ό,τι έχει σχέση με τις οθόνες, ειδικά στο σχολείο», ανέφερε ο Ίβ Κοπετιέ, γαλλόφωνος υπουργός Υγείας.

«Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και να αναλάβουμε δράση. Δεν είναι θέμα απόρριψης της τεχνολογίας, αλλά ρύθμισης της χρήσης της ώστε να μην γίνει κίνδυνος για τους νέους μας» επισήμανε, για ένα ζήτημα που έχει πάρει διαστάσεις διεθνώς.

Σχετική -προ μερικών εβδομάδων- ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This