Παράνοια! Χτυπήθηκε σημείο κοντά στη ρωσική βάση στη Συρία!

Κάποιοι φλερτάρουν με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Must Read

Μεγάλης κλίμακας αεροπορικές επιδρομές έχουν αναφερθεί στη συριακή πόλη Jableh, που βρίσκεται κοντά στη ρωσική αεροπορική βάση Hmeimim στη δυτική ακτή. Η συριακή και η ρωσική αεράμυνα ενεργοποιήθηκαν για πάνω από μία ώρα, αναχαιτίζοντας βλήματα.

Ο συγκεκριμένος στόχος και η δύναμη που είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις παραμένουν ασαφείς, αν και τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι στόχος μπορεί να ήταν μια ρωσική αποθήκη πυρομαχικών. Ή ακόμα ένα αεροσκάφος της ιρανικής αεροπορίας που φαίνεται να έχει προσγειωθεί νωρίτερα στην ρωσική βάση.

Εννοείται ότι ο πρώτος ύποπτος για το χτύπημα είναι το Ισραήλ, παρότι δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται πραγματικά για μία ανεξήγητη ενέργεια που δείχνει ότι κάποιοι επιθυμούν διακαώς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Η είδηση αυτή, που εγείρει προβληματισμό, έρχεται στο «φως» μόλις μία ημέρα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια Νετανιάχου να έρθει σε επικοινωνία με τον Πούτιν.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter

Δείτε επίσης: Ο Νετανιάχου ζητά τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This