Ο Ντάντι έριχνε ηρεμιστικό για άλογα στα ποτά των θυμάτων του

120 νέα θύματά του βγήκαν μπροστά μέσω του δικηγόρου τους

Must Read

Για τον βιασμό 25 ανηλίκων, μεταξύ των οποίων ένα εννιάχρονο αγόρι, κατηγορείται ο Σον Κομπς, καθώς 120 νέα θύματά του βγήκαν μπροστά μέσω του δικηγόρου τους. Συγχρόνως αποκαλύπτεται ότι ο Αμερικανός ράπερ, που έγινε διάσημος σαν Παφ Ντάντι, έριχνε ηρεμιστικό για άλογα στα ποτά των θυμάτων του.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο δικηγόρος του Τέξας Τόνι Μπάσμπι, θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κομπς για λογαριασμό 120 νέων θυμάτων του, που καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν από το 1991 μέχρι και φέτος. Από αυτά τα 25 θύματα ήταν ανήλικα την εποχή που βιάστηκαν, με τα μικρότερα να είναι 9, 14 και 15 ετών. Ο μικρότερος, σύμφωνα με τον Μπάσμπι, είναι ένας εννιάχρονος που το 1993 πήγε με τους γονείς του στη δισκογραφική εταιρία του Κομπς Bad Boy Records για οντισιόν για να γίνει τραγουδιστής. Ο Κομπς φέρεται ότι υποσχέθηκε στους γονείς του ότι μετά την οντισιόν θα κυκλοφορούσε δίσκο με τραγούδια του παιδιού και στη συνέχεια μπήκε μόνος του μαζί με τον εννιάχρονο στο στούντιο. Αντί όμως για οντισιόν και, αφού επανέλαβε στο παιδί ότι θα το έκανε διάσημο, ο Κομπς φέρεται ότι το βίασε.




 

Σε ένα άλλο ανήλικο παιδί, που επίσης είχε πάει στην εταιρία του για οντισιόν, ο Κομπς τού υποσχέθηκε ότι θα το έκανε διάσημο, προτού το αναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ. Μια 15χρονη καταγγέλλει ότι πήγε σε πάρτι του Κομπς στη Νέα Υόρκη, όπου ήπιε ποτό με ναρκωτική ουσία και στη συνέχεια ο Κομπς τη βίασε, προτού πάρουν σειρά ένας ένας οι φίλοι του.




 

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο Κομπς έριχνε ισχυρό ηρεμιστικό για άλογα σε ό,τι έπιναν τα θύματά του προτού τα βιάσει. Αυτό συνέβη σε μια 25χρονη, η οποία καταγγέλλει ότι έχασε ξαφνικά τη μνήμη της ενώ είχε πάει σε ομαδικό δείπνο στη βίλα του Κομπς στο Μαϊάμι. ‘Οταν συνήλθε βρισκόταν σε κρεβάτι «με διαλυμένα το αιδοίο και τον πρωκτό της». Ενώ ο Σον Κομπς αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του, οι διάσημοι που συμμετείχαν στα «λευκά πάρτι» με ναρκωτικά και σεξ άρχισαν να τρέμουν, καθώς ο δικηγόρος Μπάσμπι ανακοίνωσε ότι η προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη θα οδηγήσει στη δημοσίευση «της λίστας των συνενόχων» του ράπερ.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This