Την πλήρη υποστήριξή του στον Λίβανο εξέφρασε ο εμίρης του Κατάρ

«Δέχονται βάναυσες επιθέσεις από το Ισραήλ»

Must Read

Ο εμίρης του Κατάρ, σεΐχης Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι τάχθηκε στο πλευρό του Λιβάνου εκφράζοντας την πλήρη υποστήριξή του.

Δηλώνοντας ότι οι Λιβανέζοι «δέχονται βάναυσες επιθέσεις από το Ισραήλ», επεσήμανε  ότι έχει δώσει εντολή για την παροχή βοήθειας στη χώρα, όπου οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν προκαλέσει εκατοντάδες θανάτους και σχεδόν 1,2 εκατ. εκτοπισμένους, σύμφωνα με απολογισμό των αρχών του Λιβάνου.

Σε ανάρτησή του ο σεΐχης Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η αποτυχία της διεθνούς κοινότητας να σταματήσει τον πόλεμο στη Γάζα ήταν το πράσινο φως για την επέκταση της σύγκρουσης χωρίς τον παραμικρό βαθμό ευθύνης από τους επιτιθέμενους. Επιβεβαιώνω την πλήρη υποστήριξη του Κράτους του Κατάρ προς τον Λίβανο και τον αδελφό λαό του ενάντια στις βάναυσες επιθέσεις στις οποίες υφίστανται, και έχω κατευθύνει την ταχεία δράση και την παροχή όλων των απαραίτητων πόρων για την παροχή ανθρωπιστικής και βοήθειας σε όλους τους εκτοπισμένους και τους πληγέντες από αυτή την επιθετικότητα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This