Έγκλημα δίχως τέλος στη Γάζα – Τουλάχιστον 41.788 οι άμαχοι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί από τον IDF

Must Read

Η γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας δεν έχει σταματημό με τουλάχιστον 41.788 άμαχους Παλαιστίνιους να έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή από την κήρυξη του πολέμου του Ισραήλ στη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, 99 εξ αυτών μόνο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες.

Από τα «στοχευμένα» ισραηλινά πυρά, εξάλλου, έχουν τραυματιστεί και τουλάχιστον 96.794 πολίτες, σύμφωνα, πάντα, με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας του θύλακα. Όπως ανέφεραν υγειονομικοί της Γάζας, χθεσινό πλήγμα των IDF σε σχολείο στην Πόλη της Γάζας οδήγησε στο θάνατο πολλούς ανθρώπους, καθώς εκεί είχαν καταφύγει οικογένειες εκτοπισμένων, ενώ ένα ακόμη χτύπημα σημειώθηκε στον σύλλογο για τα ορφανά αλ-Αμάλ, όπου επίσης φιλοξενούνται εκτοπισμένοι.




Σήμερα το πρωί, εξάλλου, ο στρατιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θύμα πυραυλικού χτυπήματος στην κεντρική Γάζα έπεσε ο Αζίζ Σαλχά, ο οποίος το 2000 είχε γίνει γνωστός από μία φωτογραφία του, στην οποία «πόζαρε» στο παράθυρο αστυνομικού τμήματος στη Ραμάλα, ενώ έδειχνε τα χέρια του που είχαν «βαφτεί» με το αίμα δύο εφέδρων των IDF.

Οι δύο Ισραηλινοί έφεδροι είχαν λιντσαριστεί από τον παλαιστινιακό όχλο στο αστυνομικό τμήμα της Ελ Μπιρέχ, μετά τη σύλληψή τους από την Παλαιστινιακή Αρχή. Σύμφωνα με την «Jerusalem Post», οι δύο έφεδροι είχαν μπει «κατά λάθος» στη Ραμάλα στην κεντρική Δυτική Όχθη, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Μετά τη σύλληψή τους είχαν οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα κοντά στο αρχηγείο της PLO.

Η φήμη ότι οι παλαιστινιακές αρχές κρατούν δύο μυστικούς αξιωματούχους του Ισραήλ κυκλοφόρησε γρήγορα και σύντομα έξω από το τμήμα βρέθηκαν 1.000 άνθρωποι, οι οποίοι απαιτούσαν τον θάνατό τους. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο όχλος ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους δύο εφέδρους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This