Απόφαση σοκ! Αθωώθηκε ο πατέρας του 4χρονου που πέθανε από ασιτία στο Τέξας

Πώς κατάφεραν οι δικηγόροι του να αποδείξουν ότι δεν έφταιγε

Must Read

Τεράστια αίσθηση προκαλεί η απόφαση δικαστηρίου στις ΗΠΑ να αθωώσει τον πατέρα του 4χρονου παιδιού το οποίο έφυγε από τη ζωή από ασιτία το 2021. Το βίντεο με το παιδάκι να παρακαλάει έστω και για λίγο ψωμί τον 31χρονο Μπράντον Κέρβερα μπορεί να προκάλεσε ανατριχίλα σε όλο τον κόσμο ωστόσο δεν συγκίνησε τις δικαστικές αρχές.

Οι δικηγόροι του κάλεσαν εμπειρογνώμονες οι οποίοι κατέθεσαν πως το παιδί πέθανε από υποκείμενα νοσήματα και όχι από ασιτία! Οι ειδικοί υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως το παιδί ήταν απλά αδύνατο κα δεν υπήρχαν σημάδια που να δείχνουν ότι ήταν υποσιτισμένο!Αφού άκουσαν τους ειδικούς οι ένορκοι έβγαλαν την απόφαση για τον πατέρα μετά από συνεδρίαση μιας ώρας. Αν καταδικαζόταν θα αντιμετώπιζε ακόμα και ποινή για ισόβια κάθειρξη.

Δείτε βίντεο:

Τον περασμένο Απρίλιο, η 25χρονη μητριά του αγοριού είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Το συγκλονιστικό βίντεο

Στη δικαστική αίθουσα για τη δίκη, προβλήθηκε βίντεο που βρέθηκε στο κινητό της μητριάς του και είχε καταγραφεί, λίγο καιρό πριν το παιδί καταλήξει. Ο 4χρονος με σταυρωμένα τα χεράκια του εκλιπαρεί για λίγο ψωμί. «Μπαμπά, μπαμπά, μπορώ να έχω ένα κομμάτι ψωμί;» ακούγεται να λέει. Το βίντεο πάγωσε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα.

Στο βιντεοληπτικό υλικό που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, το παιδί φαίνεται χτυπημένο. Για τα χτυπήματα ο κατηγορούμενος πατέρας του ισχυρίστηκε ότι έγιναν όταν προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη, ο ιατροδικαστής ωστόσο τον διέψευσε.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν πλήθος μηνυμάτων που ο πατέρας του παιδιού είχε στείλει στη συζυγό του, λέγοντάς της να αφήσει το αγοράκι νηστικό.

Μέχρι και σήμερα, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. 

Δείτε επίσης:

«Μπαμπά μπορείς να μου δώσεις λίγο ψωμί;» – Σκληρό βίντεο με τον 4χρονο που τον άφησαν να πεθάνει από ασιτία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This