Ο Μασκ δηλώνει «παρών» στην ομιλία του Τραμπ από το σημείο που πήγαν να τον δολοφονήσουν

Ο Μασκ υποστήριξε επίσημα τον Τραμπ περίπου 30 λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας, όταν μια σφαίρα έξυσε το αυτί του Τραμπ.

Must Read

Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να παραστεί στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla.

«Θα είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω!» έγραψε ο Μασκ σε ένα retweet που προωθεί τη συγκέντρωση του Τραμπ το Σάββατο. Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων μοιράστηκε μια γνωστή φωτογραφία του με υψωμένη γροθιά και το πρόσωπό του πασαλειμμένο με αίμα, η οποία τραβήχτηκε αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας στην πρώτη συγκέντρωση του Μπάτλερ στις 13 Ιουλίου. «Επιστρέφω στο Butler!» είναι γραμμένο σε όλη την εικόνα με κεφαλαία γράμματα.

Ο Τραμπ πρόκειται τώρα να επιστρέψει στους χώρους του Butler Farm Show, στον τόπο των πυροβολισμών, 12 εβδομάδες μετά την απόπειρα που άφησε νεκρό τον συμμετέχοντα στη συγκέντρωση Κόρεϊ Κομπερατόρε και άλλους δύο σοβαρά τραυματισμένους. Ο δράστης, ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς, σκοτώθηκε από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας λίγο αφότου πυροβόλησε από μια ταράτσα κοντά στο εκθεσιακό κέντρο. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε έρευνα σχετικά με τις ενέργειες – ή την αδράνεια – της Μυστικής Υπηρεσίας εκείνη την ημέρα, η οποία οδήγησε στην παραίτηση της διευθύντριας της Μυστικής Υπηρεσίας Kimberly Cheatle λίγο αργότερα.

Σε συνέντευξή του την Τετάρτη, ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνεται εν μέρει ο Λευκός Οίκος, εκφράζοντας την ανησυχία του για την ασφάλειά του στις συγκεντρώσεις. «Είναι πολύ άδικος ο τρόπος με τον οποίο μας έχουν φερθεί», δήλωσε ο Τραμπ. «Και πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη ασφάλεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This