Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι ο διάδοχος του Νασράλα – Τί μεταδίδουν αραβικά μέσα ενημέρωσης

Μετά από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ να επιφέρει ακόμα ένα πλήγμα στη Χεζμπολάχ και να εξουδετερώνει τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της οργάνωσης, Χασέμ Σαφιεντίν.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τα προάστια της Βηρυτού στον Λίβανο και σύμφωνα με το Al-Arabiya και αραβικά μέσα ενημέρωσης, ο επικρατέστερος διάδοχος της λαβωμένης Χεζμπολάχ σκοτώθηκε σε ισραηλινή επίθεση στο προάστιο Νταχίγια, το βράδυ της Παρασκευής (04/10).

Τρεις πηγές ασφαλείας του Λιβάνου δήλωσαν σήμερα στο Reuters ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί που πραγματοποιεί από χθες το Ισραήλ κατά στόχων στα προάστια της Βηρυτού εμποδίζουν τα συνεργεία διάσωσης στο να πραγματοποιήσουν έρευνες σε έναν από τους στόχους, στον οποίο φέρεται να έχασε τη ζωή του Χασέμ Σαφιεντίν. Ο επικρατέστερος διάδοχος του Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ δεν έχει εντοπιστεί μετά από τη χθεσινή αεροπορική επιδρομή.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της επίθεσης σκοτώθηκαν και αξιωματικοί των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This