Ρωσικό μεταγωγικό προσγειώνεται στη Λατάκια της Συρίας

Must Read

Ένα ρωσικό στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος IL-76 πέταξε από τη Μόσχα και προσγειώθηκε στη Λατάκια της Συρίας. Η άφιξη αυτή μπορεί να έχει ξεχωριστή σημασία λόγω των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Η Λαττάκεια φιλοξενεί τη ρωσική αεροπορική βάση Khmeimim, η οποία αποτελεί κεντρικό κόμβο για τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία από το 2015. Η βάση υποστηρίζει ρωσικές αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή.

Το IL-76 είναι ένα βαρύ μεταφορικό αεροσκάφος που χρησιμοποιείται συνήθως για τη μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού, εξοπλισμού, οχημάτων, πυρομαχικών και ανθρωπιστικής βοήθειας. Μπορεί επίσης να μεταφέρει αλεξιπτωτιστές και να παραδώσει μεγάλο φορτίο σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές. Δεδομένης της τοποθεσίας και της σημαντικής παρουσίας της Ρωσίας στη Συρία, αυτή η πτήση θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον ανεφοδιασμό στρατιωτικών μέσων, την παροχή ενισχύσεων ή την εισαγωγή προμηθειών για επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This