Όρμπαν: «Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα τους μεταφέρουμε στις Βρυξέλλες»

Αναλυτικά όσα τόνισε

Must Read

Σε παρέμβασή του σε εκδήλωση του κόμματος της Λέγκα, στην βόρεια Ιταλία, ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, αναφέρθηκε, ανεβάζοντας για μία ακόμη φορά τους τόνους, στην διαχείριση του μεταναστευτικού.

«Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, από την Βουδαπέστη θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα διάφορα γραφεία», δήλωσε.

«Στην Ουγγαρία ο αριθμός μεταναστών είναι μηδενικός, δεν αφήνουμε την χώρα μας στα χέρια αλλων. Όποιος θέλει να μπει στην χωρα μας πρεπει να περιμένει την σχετική άδεια, έξω από τα σύνορά μας», πρόσθεσε, χειροκροτούμενος από οπαδούς της Λέγκα.

Ο Όρμπαν, τέλος, τόνισε ότι «στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας και αυτό δεν θα αλλάξει, παρά την αντίθετη στάση της διεθνούς αριστεράς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This