Δανία: Νέα έκρηξη σε απόσταση αναπνοής από την πρεσβεία του Ισραήλ

Προ ημερών υπήρξαν ανάλογα περιστατικά

Must Read

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην διάρκεια της νύχτας σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από την πρεσβεία του Ισραήλ στη Δανία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης!

Πέντε ημέρες μάλιστα ύστερα από επίθεση που είχε στόχο το κτίριο της διπλωματικής αποστολής. «Φυσικά εξετάζουμε για να δούμε εάν θα μπορούσε να έχει σχέση με το περιστατικό που συνέβη στην πρεσβεία του Ισραήλ», δήλωσε σε δημοσιογράφους η Τρίνε Μόλερ, επιθεωρήτρια στην αστυνομία της Κοπεγχάγης. «Τίποτα δεν υποδηλώνει ότι ισχύει αυτό», πρόσθεσε

Εικόνες στον τοπικό Τύπο αποτυπώνουν ίχνη της έκρηξης μπροστά από κτίριο με κατοικίες σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την ισραηλινή πρεσβεία. Τη νύχτα της 1ης προς τη 2α Οκτωβρίου, σημειώθηκαν εξάλλου εκρήξεις πολύ κοντά στην ίδια πρεσβεία, που πιθανόν προκλήθηκαν από ρίψη χειροβομβίδων, εν μέσω κρίσης στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τις αρχές, δύο νεαροί Σουηδοί, ηλικίας 16 και 19 ετών, θεωρούνται ύποπτοι ότι μετέφεραν πέντε χειροβομβίδες και ότι εκτόξευσαν δύο, οι οποίες έπεσαν σε στέγη, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το κτίριο της πρεσβείας. Την περασμένη Πέμπτη, τέθηκαν υπό κράτηση -από δικαστή- για 27 ημέρες.

Στην Σουηδία, η ισραηλινή πρεσβεία, στη Στοκχόλμη, έγινε την Τρίτη στόχος πυρών χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί. Η σουηδική υπηρεσία Πληροφοριών δεν έχει πάντως αποκλείσει την ανάμιξη του Ιράν σε αυτά τα δύο περιστατικά.

Δείτε ακόμη:

Έσπασε κάθε ρεκόρ η στήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ: 18 δισεκατομμύρια δολάρια έχει πάρει σε έναν χρόνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This