Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Θα πληρώσει»

Must Read

Νέα πυρά κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν τον οποίο παρομοίασε για άλλη μια φορά με τον Χίτλερ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον πόλεμο που ξέσπασε μετά τη φονική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου «θα πληρώσει το τίμημα» της «γενοκτονίας» που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει», έγραψε ο τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X.

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», συνέχισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».

Σύμφωνα με τον ιδιο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Δείτε επίσης:

Νετανιάχου σε εκδήλωση για την 7η Οκτωβρίου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε πίσω τους ομήρους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This