Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας επιτίθεται σε οικογένεια και χτυπάει το μωρό τους

Must Read

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει μια αποτρόπαια επίθεση σε βάρος ενός μικρού μωρού!

Ο άνδρας φαίνεται να φωνάζει μαινόμενος, πλησιάζει τον πατέρα που κρατάει το παιδί του και χαστουκίζει το μωρό με δύναμη! Αμέσως ο πατέρας, τρομοκρατημένος, αρπάζει το παιδί στην αγκαλιά του και απομακρύνεται, ενώ ο άγνωστος άνδρας εξακολουθεί να τους επιτίθεται λεκτικά.

Κάποιοι από τους χρήστες γράφουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στη Γαλλία και ότι πρόκειται περί μετανάστη που εξαπέλυσε επιθέσεις σε κόσμο που προχωρούσε στον δρόμο, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι πρόκειται για βίντεο που καταγράφηκε στην Ισπανία. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο αδιαμφισβήτητα πρόκειται για εικόνες που προκαλούν οργή και αναστάτωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This