Ο Τραμπ καταγγέλλει την αντεθνική παράνοια των Δημοκρατικών: Δίνουν 300 δισ. στην Ουκρανία και μόνο 750$ σε όσους χάνουν τα σπίτια τους από τον τυφώνα!

Η Κυβέρνηση τους ΗΠΑ χρυσοπληρώνει τους Ουκρανούς και καταδικάζει τους Αμερικανούς στην ανέχεια.

Must Read

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη βοήθεια ύψους σχεδόν 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία, ενώ τα θύματα του τυφώνα στις ΗΠΑ έλαβαν μόνο 750 δολάρια για τις επείγουσες ανάγκες τους.

«Έτσι, δίνουν σχεδόν 300 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία, και παρόλα αυτά προσφέρουν στους ανθρώπους 750 δολάρια για άμεση βοήθεια για τον χειρότερο τυφώνα που έχει δει κανείς», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox News σε συνέντευξή του. Ο Τραμπ επέκρινε επίσης την αντίδραση της κυβέρνησης μετά την καταστροφή σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, κυρίως στη Βόρεια Καρολίνα. «Η Βόρεια Καρολίνα είναι μια καταστροφή και χτυπήθηκε επίσης πολύ σκληρά, αλλά δεν έχουν τους ανθρώπους και παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι για να βοηθήσουν», είπε. «Ήμουν εκεί όλη την ημέρα και δεν είδα σχεδόν κανέναν, εκτός από τους ανθρώπους που επλήγησαν σοβαρά».

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο τυφώνας Helene της κατηγορίας 4 έπληξε την αραιοκατοικημένη περιοχή Big Bend στη Φλόριντα. Λίγο αργότερα, εξασθένησε σε κατηγορία 1 και στη συνέχεια σε τροπική καταιγίδα. Την 1η Οκτωβρίου, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Alejandro Mayorkas ανακοίνωσε ότι η διαδικασία αποκατάστασης από τον τυφώνα Helene θα διαρκέσει χρόνια και θα είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Στις 2 Οκτωβρίου, το CNN ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Ελένη είχε φτάσει τους 162. Η Moody’s Analytics εκτιμά τις ζημιές από την καταστροφή σε περίπου 34 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδη θελει να μας πει ο Τραμπ οτι οι κυβερνησεις στις ΗΠΑ βγαινουν για να υποστηριξουν τους Αμερικανους πολιτες και οχι τα λομπι που στηριζουν τα 2 κομματα ? Εχει δικιο οτι υπαρχει παρανοια , αλλα οχι αυτη που τον συμφερει να βλεπει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This